Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de maig 10, 2014

Obrint passeres

Per passar-hi, per passar-hi, mtb, mtb, mtb.


Avui estava clar que tornàvem a sortir, i que de ser, seria en la línia de no fer-ho a primera hora, tot i obrir els ulls propers a les set del matí. Hi ha dies per a tot, avui ho era per pedalar, i així ho hem fet, teníem excepcionalment hora d'arribada, i l'hem respectat.

L'aigua avui si era motiu de ser, hem consumit dos bidons, la calor sense ser intensa ja imposa la seva presència, i les sortides sense beure cada cop van quedan més lluny.


Les sensacions avui curioses, perquè anar anàvem bé, la Betty millor que jo, que des d'Irlanda vaig endolorit muscularment, ja passarà, ja passarà. 

Avui han sortit les Giro, no les Bont, la resta de l'equipament també 100% d'estiu, sense ni tan sols l'armilla, i tampoc els manegots.

Hem coincidit amb molts bikers, moltes bikeres, fins avui no recordo un dia com aquest.


Ens hem aturat passada la primera hora a menjar un entrepà, avui un gust nou, un tast nou per a mi, tonyina i olives, per beure, mitja cervesa.


Després hem pedalat, pedalat, i pedalat, sense cap incidència, per aquest motiu les eines no han fet feina.


Una tornada cap a casa amb vent, no sempre en contra, quasi sempre a favor, per finalment escalar cap a casa per Milans.


Ara des del Mirador, de fet fa hores ja d'aquesta arribada, preparant la de demà, que de ser podria anar agafada de la mà d'un Gran Fondo, o no i no passaria res.

He de reposicionar les cales del calçat, i també destensar els pedals Shimano nous, per mirar d'evitar dolor als peus a la zona d'aquestes, veurem, veurem.

Ganes que tinguem les pastilles noves de fre dels R1, per passar d'orgàniques a sinteritzades, les primeres tenen darrera un tacte xicletós. 

Demà la potència de la Vicious passarà de -6° a +6°.

I amb tots aquests petits canvis, mentre els faig, mirar de no arrancar la ruta a l'hora de dinar, de ser, de ser, perquè depenem de les sensacions que tinguem per poder consolidar que hi haurà aventura. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada