Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de setembre 28, 2013

Rodem agafats de la mà

 World Solo 24 Hour Mountain Bike Championship Finale Ligure 2012.
D'un país petit, envoltat sempre de grans horitzons, els del Món. 

SSWC2013.
Ara anem a portar les nostres ofrenes, els humils presents d'un país tan petit que quan respirem l'aire encara té la calidesa del darrer sospir, a l'illa més gran del món, al continent més petit del món, i ho fem sota la protecció de l'escut. 

SSWC2013.
MTB, MTB, MTB. 

SSWC2013.
Un dia va ser el primer de ser un xic més grans del que ja som, per vells, per res més, per res més, i obrir les portes al distintiu que marca el fet diferencial català, com ho és la nostra capacitat d'estimació cap a totes i cada una de les nacions del món, fet que ens dóna la possibilitat de poder compartir aquest sentiment arreu del planeta, de poder compartir el Vol amb el nostre estimat escut, amb respecte, amb un sol motiu compartir el nostre sentir d'estat català, el nostre pensament de petita nació, amb grans aspiracions de participar de tots els esdeveniments futurs amb el nostre propi escut. 

   24 Hours SOLO Finale 2013.
Sense Finale, a aquesta darrera edició, no estaríem a dalt d'aquest tram de via. Gràcies Ricardo, Lorenzo, Marco, a tots els organitzadors de Finale, a la Uli, a en Javi, a l'Enrico, a tots i cada un dels participants, per fer-nos gaudir entre tots com ho vàrem fer.

  
24 Hours SOLO Finale 2013.
Finale va ser el test porta d'entrada a aquest proper Vol de Dracs.

 World Solo 24 Hour Mountain Bike Championship Finale Ligure 2012.
Dies de Single Speed. 

Miro l'horitzó i un sentinent d'agraïment m'envaeix, gràcies Phil, gràcies Bec, per ser a Finale, per ser a casa nostra, per oferir-nos la vostra protecció a Canberra, nosaltres sense aquest paraigües no estaríem visquent aquesta aventura, mtb, mtb, mtb

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada