Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de setembre 29, 2013

Fragilitat

 Joies dels Vols.
Si no va agafada de la mà, a casa, de constància, aquesta no té, aquesta fragilitat no tindria tram a fer.


Portem tot el dia concentrats, molt. 

 Conjunt tija-seient.
La Betty la logística, la relació amb els organitzadors, mil gràcies per la vostra ajuda Bec. La posta a punt de mil detalls de viatge que ella, la Betty sembla haver nascut per gaudir mentre ho fa.

Jo concentrat en concretar centenars de petits detalls que sumats fan que un cop dins la cursa, fins a data d'avui, siguint avantatges competitives de cursa. 

Conjunt forquilla-potència-manillar-frens.
Hem de forjar mil petits detalls de cursa, perquè som molt fràgils, no tenim ritme de cursa, no baixem bé, i únicament si no són moltes hores, escalem bé.

Frens-Frame.
Per tant som molt fràgils, en cursa els nostres competidors volen, però volen, i ser entre bikers de tan nivell és senzillament un privilegi entre pocs, i entre poques oportunitats. 

Disc.
Per respecte a tan il.lustres competidors hem de competir explotant les poques, úniques diria jo, qualitats a dalt de la bike, les moltes que tenim sense pujar a la bike, i aquestes darreres són les què ben coordinades amb les primeres, ens han permès poder,  passats els anys, sempre masses, sempre pocs, conquerir petits però valuosos reconeixements, i aquests són els que ens han enfilat a aquesta nova aventura. 

 Disc-Cog.
Avui, concentrat  en refer la The Motivator, i deixar també a punt la Longboard. 

Roda, bossa.
També hem cercat petits recanvis que permetin conformar que les bikes viatjaran segures fins el lloc de destinació, millor dit entre les diferents escales de destinació. 

Roda-pedals.
Són Dracs singulars, nascuts per Volar, no per rodar, que també, i aquest cop rodaran amb dos Dracs més, també singulars, com és possible? Dracs a les antípodes de casa, com pot ser? però és, quatre Dracs rígids, Single Speed, OMG, OMG, OMG. 

Podem competir entre molts competidors, però fer-ho entre ferro rígid, un autèntic privilegi, ser entre Dracs, entre genets de Drac a l'altra punta del Món, és el que encara ens motiva més a cuidar cada detall. 

 Fa uns minuts.
El tema bosses sense anar més lluny, una laboriosa feinada, però preciosa també, les bosses venen del nord, i ara ha calgut modificar-les per a poder fixar-les a uns tubs de cromo molt estrets, i aquestes bosses estan pensades per a quadres de carboni de molta secció, en cap cas per a Volar amb Dracs, en cap cas per a creuar oceans volant agafades als colls del nostres dos Dracs.

Drac de nit.
Portem Dracs que cacen de nit, sempre de nit, perquè a la nit els hi donem la instrucció als nostres Dracs que persegueixin preses,  una darrera de l'altre, sense parar, i així fa quatre anys que funcionem, sense grans canvis, amb moltíssimes petites però per a nosaltres importants millores. 

Frontal perseguidor.
Després de refer la Vicious, de modificar les petites bosses de les llaminadures i fruits secs, ja només queda trabucar totes aquestes mini aventures al Blog, i això estic fent.

El Drac.
Dies de molt Single Speed. 

Depredador de nits.
Molt, molt emocionats, més encara, ahir va costar dormir, sort que avui no hi havia hora d'obrir els ulls, sort. 

Un dia de descans, per a mi, per la Betty no, ella a les dues de la matinada no dormia, i a les cinc del matí ja tampoc, jo com un tronc, com un tronc fins a quarts d'onze. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada