Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de setembre 21, 2013

Avui no ha sigut el dia

De fer fotos mentre pedalàvem. 


Anant, per les mil i una converses de Single Speed, tornant per les dos mil i una converses de la logística representant a Catalunya com a país, ha obert l'entrada d'un doll de tasques a fer. 

Hi ha dies per a tot, certament, avui era un dia rodador, mtb, mtb, mtb


Les bikes tenen un mot que les defineix, quan fem referència a funcionament, perfectes

Els equipaments, 100% d'estiu, els de la Betty, de 10/10, els meus, de 9/10, les Sidi de ser, seran les Dragon 2 del calaix per estrenar, crec que hi he anat un cop, si no seran les Giro Privater, crec. Perquè les Dragon 2 que porto ara, requereixen d'una reconstrucció general, i crec que no vull més incògnites a l'equació, crec. 


Ja en tinc prou amb el tema pedals de la Spot Brand, per sumar-hi mès graons a una escala ara infinita ja, pel què fa a preparatius per portar a terme. 

Molts mesos, bé, millor dit més d'un any, força més, fins i tot. 

Ara a moure cel i terra pel darrer tram. Avui per sota dels vuitanta, sense desnivell, sense incidències, sense coincidències, sempre entre el 27 i els 29ºC, eines, totes, els vidres de les Oakley, avui de sol, jo, i la Betty, les Orange, ella ja fa dies que roda amb les Fury de Mavic, i la cita, de ser, serà amb Fury. 

Ara sopats i torradets, el sol ha fet la seva feina, puc dir, el rei ha fet la seva feina. 

He vist Dracs, els nostres, he vist els cavallers de la llum, he vist que les Fades hi eren, els destructors de murs però  són a lloc segur. 

Ara pensant, hem de seguir el pla de les darreres setmanes amb rigor, i després ja deixarem anar un, alea jacta est. 

Toca descansar, segon dia de rodar, cal descansar bé per a la propera aventura, que de ser, serà ja l'entrada a terra de creadors. 


Cada dia, veiem com la nit dóna pas al dia, i com el dia cedeix l'entrada de la nit. Foscor i llum, llum i foscor, som a la porta d'entrada, no, no, som ja a dins, mtb, mtb, mtb. 

Dies de molt Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada