Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 30, 2013

Conqueridors d'espais

Perquè a on descansa la The Motivator tot és pau.

Fa una estona després de la darrera aportació he anat a baix, no al Mirador del Drac, la Longboard també hi és, al costat de la Vicious. 


M'he quedat mirant les dues bikes, he pensat en fer una foto de la The Motivator ara un cop acabada de muntar, i després de fer-la l'he estat observant durant una llarga estona. 

Pensava com ha anat evolucionant aquesta bike des de la seva entrada a casa, de fet quadre, forquilla, i rodes són els únics components que respecten la proposta original. 

Després he tingut una magnífica sensació, la de que nosaltres ja no estem aquí, físicament sí, mentalment també, però emocionalment no, i en aquesta línia el pensament té un to de solemnitat, perquè la visió de la Vicious ara a les prèvies a un gran repte és la pròpia d'un Drac que ja ha fet molts vols amb el seu genet, entre els dos ara no hi ha converses, ja tindrem temps de parlar al circuit, de fet a Finale aquesta darrera edició de les 24 hores, la primera coincidència amb la Betty va ser a la nit, i ella va saber  que venia jo  perquè la Vicious i jo discutíem sobre una pila de temes, certament, certament. 

Oficialment parlo sol, no puc pas esmentar que parlo amb la meva bike, menys aleshores amb el meu Drac.

Grans moments els d'aquesta nit entre els dos Dracs.

Dies de Single Speed. 

Per cert, demà de ser, tornem a matinar, mtb, mtb, mtb, aquest cop sí, aquest cop matinarem, de ser, per pedalar. 

1 comentari:

  1. De fet ja la tinc, manca tram per les bosses, perquè dins del nostre, el nostre tram, aquestes no tenen massa sentit avui, sí al 11, a onze anys de la Ruta dels Pirineus del 2003, que de ser, podria ser al 2014 entre diferents projectes, sí, però l'onze és un bon moment per pensar que aquestes bosses de viatge serien una gran aportació.

    MTB; MTB, MTB.

    ResponElimina