Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 19, 2013

Proper Vol de Drac

Dies de Single Speed.

Noto la mirada del meu Drac, el batre de les seves ales arriba al festejador de casa, la cortina es mou, el miro, somriem, i torno a obrir la intervenció de la SSWC, la part III.

Els motors de casa Single Speed es van posant en marxa. Avui de caminar tot, d'aquí a una estona, primer test real dels primers punts per arrancar el proper Vol de Drac. I no parlo de sortides, que també, que també. 

MTB, MTB, MTB. 

Mirant que la crònica, la part III de la SSWC rodi baixada a vall fins la porta d'entrada a The Great Escape MTB, tot i que tinc clar què rondo l'antiguitat pel què fa a una crònica de la SSWC 2013.Però de no rodar la roda al nostre ritme, en primer terme no podríem tancar els ulls i somiar amb Kilfinane, ni amb poder fer les diferents cròniques de la SSWC, sense somnis per portar a terme no hi ha projectes de futur, i per tant no podem, no volem canviar el ritme del nostre dia a dia. Poder anar a Cogne, a la SSWC, coincidir amb tota la família Single Speed, poder compartir aquest dies de la SSWC, no té preu a casa. Per la feina, pels compromisos d'aquesta, per la família pels molts compromisos d'aquesta, tots però tots de bon grat, som afortunats de tenir aquests lligams familiars i de feina, l'agenda, la programació sembla més una  fageda densa que una programació.

Per aquest motiu tot roda a una velocitat molt lenta per una banda a casa, i per l'altra el món, un, va una velocitat molt més elevada que la de casa, que ja ens està bé, l'altre el segon d'entre molts, aquest roda a velocitat paral·lela a la de casa, i és amb aquest amb el que mirem ara sí, ara també d'anar-hi de poder ser,  agafats de la mà.


Vàrem arribar fa uns deu dies de la SSWC, i sense haver refet les bikes,  resten les dues aturades tal com varen aterrar a casa després de la darrera sortida amb en Marco a casa seva, i de la que al Blog en tindrem una intensa i apassionada crònica. 

Aquestes estan descansant, i de fer, o no, han de tornar a volar pel proper període de quinze dies,  amb molta  intensitat del sisè al quinzè dia. Un pla en els seus inicis, en cas de mirar ja cap el 2014, o de ser el 2013, el proper Vol a la frontera del Gran Vol. 

Molts nervis, molta emoció, mirem de gaudir-ne controladament, però aquesta emoció marca el ritme de tot plegat, certament. No som de resultats puntuals, sí de batecs constants fruit de propòsits de somni. 

Avui hem fet un gran pas, no el pas, però d'aquí a minuts, d'anar amb el to que ens cal,  els Dracs inicien el primer test. 

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada