Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 04, 2012

HG70 Chain Shimano.

Cadenes de 7/8 velocitats Shimano HG70, que per a mi per a single speed ara per ara van prou bé. Encara recordo les trencades ara sí ara també amb les de 9 velocitats.

La cadena actual, no sé què té, però morirà de manera immediata crec.

He cercat la HG70 7/8 velocitats perquè són per a mi les cadenes ideals per a single speed, i mentre escric, he de cercar pinyons King, o HBC, de 23 dents, perquè el que porto porta molts quilòmetres.

No diré que estigui per canviar, el plat tampoc, però crec que ho dic perquè són els dos, dos somnis de components, i mentre hi rodo la sensació és magnífica, el Tommy és una peça interessant, molt, i pesa més encara, sí, però hi què, que pesi, així el dia que toqui canvi en demanaré un segon, que serà diferent, certament, el tinc clar al cap, i ell si el vol fer m'aconseguirà un triomf, i segurament el cromo donarà pas al titani, o no. De mentre el fa, un HBC impecable de 32 estarà fent el seu paper, portar-me entre senders del món, perquè fa anys que fem això, pel conegut per nosaltres.

Del cog no en dic res, ara per ara King,  Aspire qui me´l portarà, si serà 23, 22, 21, o 20, perquè 19 ja el tinc està per veure ara per ara, i ja en porto uns quants de quilòmetres, el 32x23 per a mi si has de rodar sempre en single speed és qui ha de ser, però si en Pascal té raó i cada Kg. menys és una dent menys del darrera, bé aleshores el 19-20 serà però avui sóc a sender 32x23.

MTB, MTB, MTB.


3 comentaris:

  1. Ara que hi penso King no serà perquè no fa pinyons per sobre crec recordar de 20 o 21 dents.

    I ara per ara 23 dents és per a mi amb el plat de 32 ideal.

    MTB, MTB, MTB.

    Dies de MTB.

    ResponElimina
  2. Hola,
    vaig estar anant amb SS com a única bici durant més de quatre mesos era una Stumpjumper rígida de 26" i duia 32x18. Vaig arribar a la conclusió de que la pròxima aventura amb una Single Speed pujaria dents 20-21 vaig acabar amb les lumbars encongides de tant tirar de ronyons :) O sigui per mi també millor anar "suelto de cames" i reduir la fatiga al cos.
    Salut i canya per Italia! Que tingueu bona promoció del SSEC 2013

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies.

    Moltes ganes de coincidir amb bikers Single Speed d'arreu d'Europa, pocs certament però quins bikers, quins bikers, mare meva, mare meva, mare meva.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina