Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 19, 2012

Plou

I fa unes hores, en Josep entrava per la porta del despatx.

Avui anava un xic tard, per la pluja, i tant que sí, però finalment ha fet cim, un altre cop, una anada diferent, fins fa res amb molta calor, ara amb pluja.

SSIT2012.
Nosaltres la resta de bikers de casa ens el mirem aturats, en Josep pedalant sota la pluja i nosaltres tots al niu, perquè plou.

Clar que si m'ho miro a distància, que és com ho faig, ja ha de ser així, pel fet que fa una pila d'anys que nosaltres sortíem a rodar sota la pluja, i tant, a aquelles èpoques les sensacions, sobre tot les necessitats de sortir, els motius per fer-ho eren molt diferents als que tenim ara.

Ara el Roc és el proper motiu per sortir a rodar una mica més del que sortiríem normalment, però en cap cas sota la pluja, ja tenim clar el tema refredats, o millor dit, ho tenim una  mica més clar.

En Josep té un objectiu, el 8 d'octubre, sí, sí, un objectiu que és una data.

MTB, MTB, MTB.

Ara a la nit, fa uns minuts que hem arribat a casa, una estona abans de sortir nosaltres en Josep ha fet camí direcció a Granollers, i nosaltres hem fet una bona sortida, vint-i-cinc quilòmetres, a un bon ritme, un bon desnivell,  d'haver fet cent de quilòmetres hauríem anat a la barrera dels quatre mil metres de desnivell positiu, i una mitja de velocitat la que hem fet per sobre dels catorze quilòmetres a l'hora.

Per a nosaltres bones dades, sensacions interessants i una sortida de converses Roc divertida.

No únicament converses Roc, el tema estrella des de divendres no és aquest, o millor dit també, però comparteix pantalla amb un altre que de caminar canviarà i molt, encara a millor la perspectiva de tot plegat, i tant que sí. Però que de no fer-ho, de no caminar ens deixa a on som, un camí lent però molt i molt divertit, què més podem demanar?

Equipats 100% d'estiu, sense eines, sense càmera, sense manxa, menjar, res, aigua en portàvem, però excepcionalment, zero ml.

Incidències cap.

D'entrada demà dia BO, però hi sempre hi ha un però, podria haver-hi canvis per demà, és que anem molt bé, i hem de mirar que seguim així, oi que sí? Tot i que he de dir que no m'agraden els canvis i el dijous des de ja fa cap a quasi un any i mig que seguim la mateixa rutina, però ara mentre escric aquesta intervenció i que d'aquí a uns minuts sortirà publicada, crec que ser prudents sempre ens ha anat bé.

Dies de MTB.

Dies de Roc 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada