Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, de setembre 28, 2012

Descans actiu

Vull dir que no he sortit a pedalar aquest matí.

Tramun 2012.
Costa no fer-ho veient, pensant que en Josep a la mateixa hora que jo ho penso, ell ja està a dalt de la bike direcció al despatx.

Ahir al matí pel Passeig dels Anglesos vaig veure un biker amb una bike amb una forquilla groga, segons després parlava amb ell, era en Josep, jo de lluny no l'havia conegut, increïble.

Ell no passa pel Passeig per venir al despatx però fa dos dies vàrem decidir que ara quan vingui de casa seva allargui la ruta, per una escalada final després de fer el Passeig que fa mesos no podia fer quan sortia des del despatx per fer una petita volta, ara la fa venint de Granollers.

Dies de MTB.

Si a la tarda segueixo com ara podria proposar-me sortir a pedalar, si tinc dubtes, ja serà demà,  que he quedat amb l'Home del Montseny per fer ruta.

MTB, MTB, MTB.

Moltes vegades intentes fer i finalment has de desistir, i tant que sí, la sensació quan això passa és característica i única, i per aquest motiu quan s'acosta el moment, el de desistir ja l'olores amb temps, i sempre et preguntes,  hi haurà una altra via i aquesta sensació no serà determinant pel què vindrà?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada