Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 20, 2012

Tots a dalt de la bike

Aquest entrar a primera hora del despatx, per després a darrera hora,  tornar cap casa en bike d'en Josep, ens està motivant encara més a sortir amb les bikes.

SSEC2012.
"No puc deixar de posar aquesta imatge de la SSEC2012 a Floressas, normal, passats els dies ja estàvem amb ells a Itàlia. I si us hi fixeu bé, al 2014 estarem amb els nostres col.legues irlandesos, que també estan a la imatge".


Podrem dir, renoi com ho fa entre les feines del despatx, vull dir horaris, com ho fa amb els equipaments del matí, de la tarda, la bike, aquesta darrera entre pols, pluja, i sortir cada dia dos cops, el diumenge ruta de les de veritat, com ho fa?

Senzill, o no, va planificat com un rellotge, però com un rellotge, amb una prioritat, conjugar-ho tot, quan millor ho fa, més motivat està a fer-ho encara més bé, i això ens motiva a tots, i vinga, tots a pedalar, ha sigut entrar per la porta del despatx que minuts després jo ja concretava amb en Xavier per sortir després de la jornada del despatx, i després concretar amb la Betty, i fa una estona a poder, amb el Miki, i tant que sí.

De mentre en Josep pedalant direcció a Granollers, i després té una pila de compromisos, vull dir que la jornada finalitzarà ben entrada la nit, però és que amb aquest to, el què calgui, i més, oi que sí?

L'etiqueta és adequada, objectiu 8 d'octubre

Dies de MTB.

A les nou tocades després d'aquesta intervenció miraré de preparar la crònica de la sortida d'avui, miraré, i si no ja quedarà per demà.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada