Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de setembre 30, 2012

Pizza i gelat

És que un dia de no MTB a dalt de la bike, i sí un dia de MTB descansant pot, no té perquè ser obligat, però pot acabar a un Pizzeria, i després perquè no a un lloc que fa temps que no visito, un Mc Donalds cercant un gelat.

Converses avui 100% de MTB, amb l'Home del Montseny, que demà el seu fill té cursa, i estan concentrats en la posta a punt de la bike, sí senyor.

Hem concretat, un  bon esmorzar, i si cal tota una jornada,  perquè hem de dissenyar la què ha de ser la seva propera bike, i aquesta serà una bike guanyadora.

He proposat avui que en Brutu, si ell ho veu interessant i si disposa de temps, que no ho sé,  formi part d'aquest projecte, primer li hauré de proposar certament, dijous si tot com ha d'anar així serà, i si no ja després del Roc, no hi ha pressa, en cap cas, sí moltes ganes.

També concretant el lloc a on hem de fer la base d'operacions del no Roc, i ja us exposaré què vull dir en dir no Roc. Parlat està i definit també, però serà motiu d'una posterior crònica, crec que també posterior a la tornada del mateix Roc, no crec que abans, o sí, veurem.

Avui hem llegit entre oficialitats oficioses que la propera SSWC 2013 serà a Itàlia, és a dir, que si és així, tornarem a Itàlia ja no al Nacional, si no al Mundial de single speed.

Canberra, renoi, renoi, renoi, Grècia, a on hi és ara l'Ausilia i el Marco, la SSWC 2012 de South Africa a on hi  he vist imatges de la germana d'en Michael, la caràtula superior del Blog de la SSEC 2013 a Catalunya, què més podem demanar?

Arxiu.
Bé, puc demanar que entre avui i demà tingui l'espai dels equipaments que us he anat comentant a punt, ara però si veieu com ho tinc fa por, però com sempre per a millorar quelcom primer cal dedicar-hi molt, i molt de temps, i esforços.

Més novetats velles, equipaments, recordeu que us vaig esmentar que sempre fem venir els equipaments específics de l'estació que cau no de la que arriba, ara estem acabant de tancar els equipaments d'estiu, avui concretament les de la Betty, no cal, ni us diré res nou que totes les novetats són Pearl Izumi, que són poques, sí, però interessants.

Jo m'he estat mirant i d'aquest equipament he anat aportant imatges cada dia a les 3 de la tarda, calçat, sí, ja ho sé ja en tinc, és un aspecte que tinc ben encarat, però hi ha una marca Lake i el model MX331, i el MX200 que són molt interessants per a mi, i també Carnac, aquest darrer però d'entrada no serà per les crítiques molt negatives que he anat llegint els darrers mesos sobre la seva poca durabilitat.

Sobre mallots per a mi, i culots, ara per ara no serà, tinc un parell de propostes, però sempre quan ja estic decidit a fer el pas els hi veig petits detalls que no en fan el pes.

Arxiu.

Canviant de tema, la veritat, ara, avui, sortint d'una calor intensa de fa poques setmanes enrere, no tinc ni la més mínima intenció de passar fred aquest hivern, i no serà equipant-me que hi posaré remei, penso ara si més no, que no tinc la més mínima intenció de sortir amb fred, en cap cas, evidentment les propostes de sortir els dies de fred canviaran aquesta posició, però ara pensant així que bé que em sento.

Dies de MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada