Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de setembre 24, 2012

24 W

Com abans d'ahir, ahir dia de MTB, 100%.

El pes, com la forma, la bike, el seu estat de manteniment, les millores a fer-hi, les característiques de la mateixa, vull dir, com més la millores, aquestes, les característiques també fan un canvi.

El desperfecte del seinet Brooks no és un petit detall, el granit de casa, que ja us vaig esmentar que té una mica d'història,  va decicir qui era qui a casa, i és evident, el Brooks d'UK poc hi té a dir.

Un senyal?

La ruta com abans d'ahir un pretexte per a sortir a rodar, per a reflexionar en veu alta sobre tot, sobre poc, perquè aquesta setmana és una gran setmana, la darrera també, i l'anterior podria ser la clau d'un tram d'allò més interessant, mtb, mtb, mtb.


Ahir equipament USA, que en dic jo, no és del tot així però sí, decididament equipament USA.

Menjar, galetes, dos préssecs, una figa, per veure, un cafè amb llet, un segon, dos gots de cava, i molta aigua, molta.

Un dia perfecte per pedalar, com ahir,, senzillmanent ideal, avui a diferència d'ahir el ritme ha sigut lent, molt, però constant, molt.

Ahir no, no em vaig deixar la VW.

Incidències cap.

Eines, la manxa, cap més ni tampoc avui càmera de recanvi.

La Vicious, una gran bike, una millor bike cada dia, i tant que sí.

Molt escalar, molt baixar, molt sauló, molt, moltes relliscades de la roda posterior escalant dret, zero baixant, molta seguretat baixant, molta, ni més que, ni menys que, sí, molta seguretat baixant.

Quina bona sensació l'equipament d'avui, i el de divendres, i el d'ahir, bona pensada la millora amb el tema dels equipament, que ja us vaig esmentar que seria motiu d'una crònica per si sola, vull dir, una crònica que exposi únicament aquest aspecte.

Pots ser lluny de totes les propostes, la teva proposta pot ser única, poc plural, poc comú, sí, però això no fa que tingui menys camí. Si em veus a mi, ja a punt de passar la barrera dels cinquanta, amb una bike de ferro, amb un equipament d'aquesta curiós, bike i equipament de fet a ull del dia a dia més actual, no sé si puc esmentar quin terme utilitzaria, amb un biker equipat, també a on el terme podria fer camí agafat de la mà de l'utilitzat per a comentar la The Motivator, amb una ruta, solitària, molt, però que bé, que bé que m'ho he passat, i quants pensament, idees interessant que m'han vingut mentre pedalava.

Dies de MTB.

I tots els que fan referència a bike us els exposaré a aquest espai, a The Great Escape MTB, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada