Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 25, 2012

Pre-Roc 2012

Una estona ahir al vespre descansant a casa, llarga, per després tot seguit enfilar-me a la bike, i tant que sí.


A on primer encara, perquè per aquest motiu no us he exposat via la crònica del tema dels equipaments, vull dir que encara no ho tinc acabat, seleccionar l'equipament, aquest cop Itàlia, no USA, pel que m'he decidit, un detall important decidir-te amb un somriure, i tant que sí,i tant que sí.


Una anada i una tornada ràpida ahir, però que pel fet de començar al vespre va fer que la nit vingués de cop, molt, en cap cas massa.

A la tornada, vaig coincidir amb el Llorenç, ja fa uns anys que coincidim per les pistes properes a casa, Argentona, Mataró, Llavaneres, i sempre quan això passa hi ha novetats, una no però, el seu caràcter Gary Fisher, Bontrager, això és manté.

Aquest cop, i a la darrera  ja va ser així, bike de la marca, calçat també, i Ritchey com a protagonista de part dels components, i tant que sí. I sí, a la pregunta de 29er, 29er. En Llorenç és avui i des de fa dies un convençut biker 29er.


Això era ahir, avui sortida de bike, tres single speed, més de quaranta quilòmetres, i moltes converses de bikes, de quan érem geareds, i de quan no.

Equipat Itàlia, tampoc USA avui, demà matí de donar-se el cas USA?

El fet és que ahir, com ja fa uns dies, som a tram Roc, i per aquest motiu chambre en recerca, i no únicament chambre, si no espai de descans mentre no pedalem, ni mentre no voltem pels voltants del Roc, vull dir necessitem un espai, certament, amb això estem.

Roc, Roc, Roc.

Dies de MTB.

Demà no hi haurà sortida de bike, o sí, però si ho és serà a primera hora del matí, de les 7 tocades del matí fins a les 9 tocades. Si no demà el traduiré a dia de descans que vindrà abans de dos dies més de descans forçat, el de dijous i divendres, perquè dijous hi ha intervenció, la què us vaig esmentar ahir, i per tant KO pel què fa a bike, és a dir per segon dijous no hi haurà dia BO, fet que es produeix per prioritzar Roc, he d'estar bé pel Roc.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada