Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 26, 2012

Aquest matí


A les 7 del matí l'escenari ja era de MTB, certament.

I a les 8 la The Motivator ja rodava, aquest cop USA l'equipament.

La volta de 10/10. Bike bé, sensacions bé, temperatura bé, lluny de les calorades de fa uns dies, dic això i penso amb Les Alberes, quina calor als darrers deu quilòmetres, avui però lluny d'aquesta, i avui els pensaments han estat interessants, molt.


La sensació mentre hi era, d'escalar bé, ara veient les imatges no, em veig molt apurat, bé, serà que no ha de coincidir el pensament amb la realitat, serà.

Avui sense eines, fins i tot sense manxa, i dir també que fins i tot m'he deixat les ulleres, mai surto sense elles, avui ja no ho puc dir.

Una baixada per Santa Mònica per una trialera emocionant, sense posar-hi peu, però pel fet que hi ha passat molta gent en bike, i el pas ara és més fàcil, no per la meva millora darrerament baixant, en cap cas.

Canberra m'ha vingut al cap moltes vegades avui. Tinc alguna idea per millorar el meu estat de forma, alguna.

Incidències,cap.

Quilòmetres, per sota dels 30, menjar, cap, aigua, un quart de litre, res més, equipat 100% d'estiu, i portava la Lite per si de cas.

Dies de MTB.

Avui d'entrada no hi haurà més bike, d'entrada.

La bike va molt bé, el conjunt, em manca el Brooks, que està en repòs esperant torn a cirugia després de l'accident greu amb el granit de casa. Però el conjunt va molt i molt bé.

Ara a centrar-me en l'espai per concentrar/ordenar/guardar els diferents equipaments, un. dels equipaments encara no l'he utilitzat, i de fet no serà fins al Roc, el de Freedom, mtb, mtb, mtb.

Ara ja puc anar preparant els recanvis i les eines pel Roc d'aquest 2012.

Roc, Roc, Roc. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada