Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de setembre 27, 2012

Rodant pels voltants

Veus que les possibilitats són favorables a sortir del poble, pel fet que el Montalt ja porta anys sense accés.

Avui una sortida divertida, perquè eren les prèvies a la petita intervenció, i la sortida tenia més significat encara.


Avui el fred ja era més present que ahir, sí, i a bona part del recorregut, fins i tot escalant he portat la Lite de Campagnolo.

Un Mix curiós d'equipament, però en definitiva Itàlia s'ha tornat a imposar, Sidi SRS, Sportful culot, Campagnolo la Lite, i la gorra també, i únicament per error el mallot Pearl Izumi, el mitjons Sock Guy, casc Limar, i ulleres Oakley, un Mix, sí senyor.

Les que no són substituïdes, si oblidades ahir, les Oakley.


La temperatura més baixa ha fet que intentés corriols d'escalada diferents. El matí té una premissa que el vespre no té, al matí hi ha una hora d'arribada, i això condiciona la sortida des del primer minut.

Avui no ha sigut diferent, i per això l'emoció de cercar nous senders tenia el seu punt d'emoció.

Les Sidi SRS van bé, molt, he de mirar però que crec que porto les cales Crank Brothers invertides perquè baixant a zones fàcils, practicant consells d'en Mateu de BO,  en un petit vol, enlairat no pas més de tres dits,  la cala dreta s'ha descalat, quin ensurt. I crec que he de mirar la cala que porta el punt a quin peu va en funció dels graus que vols de mobilitat abans de descalar.

La bike va molt bé, ara amb l'arribada del fred la roda del darrera llisca menys quan escales dret, baixant no tinc aquesta dificultat, pel fet que l'Ardent 2.25 Tubeless para la bike al punt a on vols, o millor dit al ritme que vols anar, aquest Ardent i els frens XTR del 2003 180/160 fan un bon equip, i tant que sí.

Les sensacions sense el seient Brooks, diferents, molt.

Sortir a pedalar al matí, quan la teva jornada laboral també és de matí, és una sensació curiosa, quan corria anys enrere, no passava això, pel fet que una carrera a peu a les 6 del matí, durava entre 45 i 75 minuts, i amb aquest temps no anava massa lluny, amb la bike és diferent, una hora tocada llarga dóna molt de si, i pots fer una bona pila de quilòmetres, fet que em fa sentir un xic massa lluny de casa, vull dir que una incidència mecànica sense possibilitat de reparació ja implica arribar a una hora poc prudent pel despatx, No m'ha passat mai, també és veritat, però en bona part ha anat així, perquè em preocupa que no passi. Això no garanteix, certament, sí redueix possibilitats que passi.


Una tornada per la platja i una escalada per la riera de Caldetes, divertida, curta.

Eines, totes, manxa, sense càmera, aigua, 250 ml, menjar, cap.

Dies de MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada