Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’agost 15, 2010

Vol baix, risc de xoc.

Avui sortida corriolera.

Trams perfectes per valorar a on som, i per mirar com millorar de cara al proper Roc.

Avui, amb la Vicious si demà fos el dia, no hi podria participar. Així que la feina està per fer, no tota, sí molta.

Estic pensant que com que no hi ha pinyó de 21D de Chris King, podria posar el plat de 26D però millor cercar un 29D i mirar com hi vaig. Menys no podrà ser, si això no funciona, bé ja tinc al cap què cal fer, com, no, què, sí. Us poso una imatge del què cal fer.


Si hi sumem una Fox 2011 Terralogic, crec que anirem per, si no el millor, sí un bon sender.

He gaudit de valent avui, em feia falta sortir d'aquesta manera. No hem parat, sempre cercant el proper tram, mirant de fer les zones tècniques a dalt de la bike, mirant similituds Roc.

Les bikes de 10/10. He centrat la pinça del davant de la Vicious, que dret a dalt de la bike fa que la forquilla flexi i el disc xiulava un xic, ara ja no.

Eines les de sempre, no portàvem càmera de 26".

Equipats de rigorós estiu.

Aigua un bidó sencer de 750 ml., el que portava.

Unes dues hores, per sota dels trenta quilòmetres, un desnivell positiu per sota dels 1000 m..

Avui hem vist una mica de tot, però per l'hora, mig dia ben passat, tothom tornava amb molta pressa, però molta.

La temperatura, de tardor, el cel tapat. El terreny perfecte, millor ja veig difícil que pugui ser, és a dir, temperatura i terreny perfectes i ens ha costat baixar trams fàcils fa mesos enrera, cal perseverar.

3 comentaris:

  1. Renoi quins canvis més dràstics,crec recordar que ara rodes amb un 32/20, passar a un 26/20 es molta més cadencia i per altre banda menys patir a l'hora de pujar, un 29/20 el veig més normal, al menys per començar a adaptar-se.

    Es curiós per que molts SS porten un 32/18 i a partir d'aqui comencen a fer canvis, suposo que la duresa del mateix és molt.

    La sort o no de tot això es que només has d'invertir en un plat o en un pinyó, al menys ruinós no ho és, per altre banda està bé doncs en funció de la ruta que tens planejada i cosa que sempre ho tens pots triar la relació adecuada per a cada sortida.

    Estic veient que el SS es dur, no complicat però recareix un periode d'adaptació,sobretot quan et venen rampes del 20-25% tot de sobte, curtes i que ni al damunt de la suspensió pots enfilar-la.
    Veure'm si al final ensopego al costat fosc o potser és el clar.

    Que vols dir que tothom tornava amb molta presa, es que no els seguies o hi ha algun esdeveniment.

    ResponElimina
  2. Pel que veig a la imatge de la bike que no sé quina és, observo que porta un cable que hauria de fer de desviador davanter però no obstant no sé apreciar que hi hagin un o dos plats, encara que pel gruix ben be els podria portar, o sigui que et decantes cap a un 2x1,però llavors el tema cadena no funcionaria o potser amb un 26 i 29 a lo millor si i pregunto jo no hi ha l'opció de 1x3 ó 1x5, es suposa que la linia de cadena no s'hauria de veure afectada amb pocs pinyons i més possibilitats tindràs, encara que llavors l'esencia pura del SS desapareix i per tant no és això del que es tracta, per això ja tens la SC dins la capsa.

    ResponElimina
  3. XAMG porta un Hammerschmidt.

    El nom de la bike Engin Cycles.

    La proposo com a possible candidata, mentre no tinc el 21D o en el seu defecte el plat de 29.

    He de dir que l'opció 1x9 seria per a mi una opció Willits Trail King. Marxes ara per ara únicament la veig amb la inexistent Trail King.

    També et vull dir que un projecte que pot permetre de ressembrar és el que tinc al cap i que faria possible que la Trail King fos.

    El tema 2x1, assoleix una fita, que a la Trail King també seria. XAMG, escaladora 100% i ràpida a les zones de 45 Km/h.

    ResponElimina