Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 26, 2010

Carbon Drive Belt system o transmissió convencional?.


http://seaotter.mtbr.com/files/2010/06/Norco_Judan_4.jpg

3 comentaris:

  1. Excel·lent fotografia la de la Vicius en que la transmissió es realitza mitjançant un disc de 160 mm, ets un mestre en fotografia.

    Crec que el futur de les SS passarà per la corretja dentada, un estalvi de pes i a més de problemes i sorolls amb sorra o fang, la de la foto pertany a una Norco, crec recordar que l'altre dia vares posar l'enllaç de les Spot que també ho portaven, no deixa de ser significatiu que ja molts fabricant americants evidenment o vagin introduint.

    ResponElimina
  2. La càmera amb la que em va obsequiar el meu germà fa uns mesos és una joia, Minolta Dimage 7 Hi. Des de que la tinc que la fotografia ha passat a ser un univers de possibilitats infinites que mai podré aprofitar del tot.

    Aquest sistema de transmissió sembla molt eficient, requereix però que la superfície de contacte sigui molt gran, vull dir que el pinyó ha de ser de moltes dents així com el plat, si no la corretja rellisca a sobre de l'engranatge.

    En Colorado em va enviar un link on era ple de comentaris negatius sobre aquest problema de la corretja lliscant a sobre dels pinyons.

    No ho sé, jo ara per ara em deleixo pel muntatge que porto a la Vicious, bieles Shimano XTR 2007, plat Race Face i pinyó Chris King.

    M'agrada la seva simplicitat. És molt minimalista visualment, el Carbon Drive Belt system el veig molt barroc, això avui, demà...

    Jo diria que les Spot Brand són les pioneres avui d'aquest sistema.

    ResponElimina
  3. Han passat els mesos, i la transmissió convencional funciona de 10/10, certament, el Belt Drive però sempre com a possibilitat, mtb, mtb, mtb.

    Una Ellsworth Enlightenment amb Belt Drive, per què no?

    Gràcies a aquesta intervenció he recuperat pel Blog la Minolta Damage 7, a veure si es notarà.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina