Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’agost 02, 2010

Nova bike, millor estat de forma.


És el que m'està portant l'arribada a casa de la Vicious.

De fet quan la vaig veure penjada al cavallet tipus TAGAMA-24Ore, sola, amb aquella estampa minimalista, ja em feia respirar exigència extrema.

Exigència extrema en aspectes un xic descuidats amb la Superlight, pel fet de no ser tan necessari, com són cuidar estrictament la dieta, mantenir sempre una hidratació elevada, ser rigorós amb els estiraments, respectar seriosament el descans de cada dia, i més a les prèvies a una sortida, i sempre una selecció acurada de les rutes a fer, menys necessari aquest darrer aspecte en funció de com siguis de rigorós amb els primers punts.

El que ara és un repte proper i pel que disposo de prou temps per preparar, és el Roc Marathon 2010. D'aquí a l'octubre hauré d'haver baixat dels 70 Kg. si vull pedalar els quasi 90 Km. i caldrà ser constant, molt amb els aspectes esmentats. Un punt a respectar, poder descansar bé els dies previs a la cursa.

Sort que les Guilleries no han estat, ara ja si són, serà al 2011. Per a mi amb la Vicious ara per ara la situació més extrema d'aquí a l'abril 2011.

MTB, MTB, MTB.

3 comentaris:

  1. No entenc el per que de que una persona amb el teu estat de forma ha d'arribar a baixar per sota dels 70kg quan les sortides que fas són del tot espectaculars i estic segur que molt millors del que et pot esperar a França.
    Opino que estàs més que ben preparat per fer-ho, bé, de fet ja ho has fet molts cops.
    El que si entenc és el teu esperit de superació.

    El que tampoc veig clar és el per qué has deixat de banda la Superlight, la bike que no era dels teus somnis però SI que et va portar a sommiar i a uns resultats que potser ni t'esperaves a les fortes i dures competicions que vares participar, de fet jo no seria capaç ni Les Guilleries ni molt menys les 24ore, que a part d'estar molt en forma recareix un MOLT bon estat de mentalització
    Crec que les bikes s'han de compaginar, es a dir fer-les sortir les dues i adaptar-se a elles, indiferent de l'estil que puguin admetre, no la deixis de banda, el que no crec es que sigui per manca de material que l'hagis abandonat, encara que ja sé que algun material l'has traspasat a la Yeti.

    Tingues en compte que l'aproximació del Roc sempre ha portar algun esdeveniment en les teves bikes, no fos cas.....

    Jo, no estic ni als 70 ni molt menys, no surto com tu ni molt menys, no faig ni estiraments ni qualssevol altre exercici que pugui fer una recuperació més ràpida ni molt menys, però, m'en surto mes o menys, tant si en faig 20 com 100 de km, el que es tracta és de disfrutar amb la MTB i amb el mon del MTB, que ens calen altres coses?, evident, però la forma i estat físic ja el tenim, per tant, creus necessari millorar aquest aspecte, fer el sacrifici....

    La vida, al dia al 100%, això és el que s'ha d'aprofitar.

    Ah, un apunt particular i que no et molesti, només es a tall d'anècdote: ara amb l'arribada forta de la calor, ja consumeixo un bidó, de fet no sé que passaria si en consumís més, sé molt bé que m'equivoco i que hauria de veure més però no tinc sed.

    Els altres anys no feies el roc maraton i una altre el divendres?.

    Jo,quan veig el cavallet TAGAMA-24Ore, no respiro, bufo i penso(que bé que ens ho varem passar, bé, tu vares patir molt més)

    ResponElimina
  2. XAMG, el fet és que després de les 24Ore, el resum va ser, pel proper any, rodar el mateix que al 2008-2009, estic rodant molt menys, perfeccionar la bike amb aspectes com pneumàtics i com cremar el porta bidons Tune, ja és el que he fet, el que passa és que la bike s'ha quedat també pel camí i el motiu ha estat clar, per què cap aquesta direcció, 29", SS i 100% rígida?, va ser el seu dia motiu d'una reflexió detallada i motiu de conflicte, però és evident que per a mi el concepte de "la bike" avui per avui ha canviat, demà no ho sé.

    Com a punt principal, el perdre pes, no cal anar pel món sobradets de pes, i més si com diu en Tr@il hem de rodar a un circuit com si fóssim hàmsters a unes 24Ore SOLO.

    Perdre aquests quilos de més i rodar com sempre, no com aquest any que justificadament no podem sortir gaire, després d'un temps en vindrà un altre.

    Des de l'octubre del 2009, únicament hem pogut rodar amb certa regularitat tres setmanes, les anteriors a la Cerdanya i aquesta darrera sortida també es va veure interrompuda a mig camí.

    Tema bike, la Superlight, reflexionaré sobre el que m'exposes, ara però és aturada amb una manta que la protegeix de la pols.

    Sobre el tema de l'aigua, cada cos és un món, però beure aigua és important sempre, la quantitat, bé el que deia, dependrà de molts factors depenen de cada persona.

    Tema sacrifici, fa anys que el tema pes és un sacrifici que m'acompanya minut a minut.

    Divendres el Roc Marathon, Diumenge el Roc d'Azur, aquest any però no correm diumenge, únicament participarem al Marathon i si és que hi podem assistir. Però planificant un sol dia de cursa facilitarà de ben segur poder-hi assistir.

    Aquest any la logística serà molt diferent a la dels darrers anys, molt però que molt diferent.

    És que XAMG el teu cavallet és "EL DRACALLET".

    La bike 2010 pel Roc, bé tenim de recanvi tres Yetis dobles i la Superlight per si de cas, que com molt bé dius aquesta serà la quinta participació amb la quinta nova bike, únicament pel Roc des del 2006.

    Espero que la Vicious sigui la bike pel Roc 2010, tot i que entre en Colorado i Lagranevasio aquests dos darrers dies estan corrent moltes, però que moltes novetats.

    MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina
  3. És indiscutible que amb la nova bike a casa s'ha entrat a una nova concepció d'entendre les sortides en mtb, en certa manera podríem dir que hem tornat als orígens, sortides plàcides, on el que predomina és ser-hi, poder conversar mentre es pedala, sempre però, amb un però, la 29" SS és una bike molt ràpida, i el seu genet, tot i no tenir la forma desitjada per ell, fa molts anys que pedala, i certament costa, costa molt seguir-lo.
    Personalment, m'agrada i molt aquesta nova/vella i bella manera de pedalar, pedalar per gaudir, pedalar per ser-hi, ser-hi per gaudir-ne.

    ResponElimina