Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’agost 07, 2010

Corriols i més corriols.

Avui a primera hora ruta corriolera.

Abans de sortir he netejat transmissions, i guardapols dels Fox.

El terreny senzillament perfecte, rodar amb aquestes sensacions facilita i molt arribar a casa amb un somriure i estar pensant ja en la propera sortida.

També ha ajudat que un quilometratge reduït, just per sota dels trenta i un desnivell discret, per sota dels 700 m. +, així com l'arribada a casa al mig dia ens ha evitat de ser a sobre de la bike a l'hora de més calor, que com a excepció també està bé.


Molts ciclistes, molt ràpids, no tots, però la majoria sí.

Avui trams de la darrera sortida estaven molt malmesos, per les pluges, però tot i així el terreny per escalar perfecte, i per baixar més que bé.

He fet pujadors de Sant Martí de Mata direcció a Can Bruguera que fa uns mesos amb la Vicious em van semblar matadors i avui la sensació ha estat de ser lents de fer, per la pendent i la seva durada, res més.

Incidències cap, una ja esmentada, la del joc de la roda posterior ara ja requereix de posar-hi remei immediat, tant com avui.

Rodant entre corriols de pujada he fet un petit tram de manera explosiva, i el resultat ha estat sensacional, quina velocitat, això sí a 180 pulsacions.

Quants però quants ciclistes, quina salut que respira aquest món de la bicicleta.

Després de la bike, després d'una refrescant dutxa, he tingut una sensació de fatiga, que encara ara persisteix, demà serà un altre dia.

He de canviar les cales Crank Brothers de les SIDI, el peu dret té un joc excessiu, i podria passar que a mitja sortida deixés de calar. És a dir per avui els deures són, ajustar el joc de la roda i posar cales noves a les Dragon.

Equipats de rigorós estiu.

Eines les de sempre.

Demà veurem què fem.

Nota: L'accés a Sant Martí de Mata venint de Mataró, ha estat tancat i barrat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada