Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’agost 05, 2010

Millores sobre millores.


Pensades anant i tornant amb la VW.

He de concretar el tema del pinyó, ha de passar a ser més escalador, no tinc més opcions.

El raonament és senzill, pateixo massa pujant. No és com un Can Perepoc, és cert, però he de passar a un 21, no un 20 com tenia previst.

He de concretar el tema forquilla, pujar ràpid i baixar bé. Al Roc un 21 com a mínim, menys, és que no ho veig, a les imponents i llargues pales torrades intensament pel sol del mig dia cal poder afrontar-les a sobre de la Vicious, a les baixades tècniques de pam, amb dotzenes de bikers al darrera he de passar-hi amb un vol rasant, i a les zones planeres dels darrers quilòmetres de la cursa fins i tot m'anirà bé no poder rodar més ràpid i poder acabar tranquil, no amb el desfici d'arrossegar un 42-11.

De fet poc a poc vaig memoritzant fotograma a fotograma cada tram del Roc Marathon i per aquest motiu van sortint una per una, aquestes detallades conclusions.

Hauré de rodar amb pneumàtics nous lleugerament rodats, amb doble carga de líquid, a data d'avui els escollits són els Hutchinson Python.

El pla 70 ja està en marxa, veurem on anem. Tinc dos mesos tocats.

Si disposo de la nova excèntrica bé i si no, no passa res.

2 comentaris:

  1. Si fins ara que ja portes uns 8 mesos amb la Vicius i has funcionat bé i t'has acoplat al teu Drac perfectament encara que segurament amb certes dificultats en segons quines pujades/baixades, per que vols cambiar la configuració del mateix?

    És que es més exigent el Roc Maraton que les pujades que fas a les teves sortides?, no ho crec, una altre cosa es que com que t'apreten o apretes vulguis anar a més i que potser et vegis obligat a muntar un 21.
    El tema forquilla, si inclús dius que ara fas baixades técniques que no t'havies atrevit a fer-les, això també es cert que amb una rígida les baixades técniques es fan millor, en canvi les llargues i pedregoses és on perds temps.

    Es que el Roc no és una sortida més per anar a disfrutar del MTB,o és que vols entrar a fer un bon temps?, de totes maneres un Roc ha de ser diferent a tot, com es diferent qualssevol cursa de qualssevol altre.

    En una SS, es nota molt la suma d'una dent més al darrera?, I quan el terreny sigui pla ?, doncs entenc que amb 80 km n'hi ha d'haver-hi.

    Val, no hi entenc res ja que no tinc una SS, potser m'ho hauré de plantejar però per la zona on en moc, he fet diverses probes possant el 32/20-23 fixes a la 26" i això a part de posar peu és molt dur, a la 29" amb el 27/20 no hi ha tants problemes, de fet ara ja el 98% com a màxim sempre és el 27/26, es a dir em sobren dos pinyons, podria anar amb 7 com abans, encara que no sé ni recordo com anaven les relacions, el que sí recordo es que la meva primera Cannondale rigida ho portava.

    La bestia ja ha nascut, quan tingui dos/tres dies la portarem al bosc, s'ha quedat en 12,58Kg i 160/140mm, no sé de que en faré però omplirà més el suport, ara va amb un Fox provisional Hv vell que tenia a la caixa que hi ha de tot a l'espera de l'arribada d'un Monarch.

    ResponElimina
  2. Quan més hi penso, més m'espanta.
    El Roc Marathon té llarguíssims trams de pujada i baixades pedregoses infinites, i per acabar-ho d'adobar els últims vuit quilòmetres són arran de mar, complicat tenir-ho tot en una 29"SS.
    Però tal i com m'exposaves l'altre dia, penso el mateix, millor sacrificar les zones planes però poder pujar i baixar el més còmode possible, de fet, si això no és així no caldrà ni plantejar-se els últims quilòmetres, tot i que, no em vull fer pesada, però en totes les sortides que hem coincidit amb diferències de terreny, Montseny, Cabrerès, Cerdanya, no has mostrat ni un sol problema d'estar amb els que estiren el grup, només cal que recordis el tram de carretera d'Arbúcies i la baixada de Riells sempre sempre a roda de dos bikers deu anys més joves que tu i excel.lents rodadors de rutes de carretera...
    Vist això, no crec que estiguis massa lluny de fer el millor paper, en un dels esdeveniments bikers més entranyable per nosaltres.
    L'organització del Roc ja m'ha escrit preguntant-me quina bike t'acompanyarà enguany, de moment no confirmarem (és broma).

    ResponElimina