Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 01, 2009

Welcome Michael.

Sortida Bordils, de 10/10.

Ràpida, tècnica, dura. Un recorregut esmolat, segador, on els dubtes no tenen temps de ser-ho, on les qüestions han de ser però no són. O vas o no hi ets, així de fàcil, ritme suportable dins de la zona vermella, en alta a ritme constant encara em falla el segon "turbo", menys que fa uns dies, però no va com ha d'anar, hauré de fer més o anar menys. 

Tagama22, d'on has sortit tu, perquè aquests trams fan por, però por, de dia a ple sol ja fan fredor, de nit, aquest hivern no ho vull ni pensar. 

Vaig preparant els Sigma Powerled i Karma, de fet ahir ja duia el Karma. No va fer falta.

Incidències una i remarcable, una mena d'esparreguera seca va entortolligar-se a la roda amb tant mala intenció que va desmuntar les pastilles de fre de la pinça, fent saltar fins i tot el passador de seguretat. Resultat, bloqueig sobtat de la roda, una perfecta pirueta recolzat únicament amb la roda davantera impecable, sense conseqüències de cap tipus, bé sí, ara un cop muntat tot correctament, el fre no frena, pastilles noves i a mirar demà si ja va bé.

A cops de pal en MQL i en Ratrasse van desclavar la pinça del disc, això sí, el disc no presenta cap desperfecte, renoi quina sort i quins artistes els dos.

Darrers sospirs, darreres sortides prèvies al Roc d'Azur 2009, tot a punt excepte, que la biela esquerra fa soroll, que el disc posterior està molt degradat i no he demanat el nou, que el davanter no frena, que la Betty porta la transmissió al límit però encara va bé, tinc la nova i no sé què fer, que el pneumàtic posterior Maxxis Larsen 2.0 LUST no està en el seu millor moment i hauria de fer la substitució immediata, i que he de posar les pastilles de fre de recanvi a cada bossa porta eines. 

Crec que no hem deixo res, el dimarts o millor dilluns he de desmuntar, revisar, posar a punt les dues "machines", són Dracs exigents, i són a punt de fer el vol definitiu, Roc, Roc, Roc, que puc dir, l'emoció és present a cada hora, a cada minut, hi ha un transfons i aquest és 100% Roc d'Azur 2009.

Genets de Drac, un dia, una setmana, un mes, un any, vindreu a la meca del MTB de la vella i desconeguda  Europa. 

13.000, els assistents, molt Dracs, menys dels que haurien i menys encara si no hi sou vosaltres. 

És una aventura única, en DNL el nostre mentor, el nostre guia, la CTN, la nostra assistent, la reportera, que us puc dir, els teniu presents de les 24Ore Finale Ligure, millors assistents veig difícil que hi siguin, mateixos companys de ruta, fora d'en DNL, sou vosaltres i no hi sereu, tercera edició que heu de llegir-la com a crònica, no sé a que espereu, no sé si teniu dubtes raonables, no sé quins, no sé si són justificats, de ben segur que sí. 

Això també cal dir-ho, la festa comença dimecres i acaba el diumenge, no hi ha cap més manera d'enfocar, dues curses, divendres-Roc Marathon i diumenge-Roc d'Azur 2009, la resta de celebració en celebració. és una festa, la festa de retrobada del qui ens per ens.

Anem a per la quarta edició, serà o podrà ser, o no, però les sensacions, fan que aquest tram, el de les prèvies a ser siguin úniques, MTB, MTB, MTB.

He vist en Xavi saltar-se el que no ens hem de saltar, per una part en primer terme l'anglès, i menys avui que Irlanda-Michael, ja és present a aquest espai.

En segon terme perquè no cal insistir sobre una evidència, som nosaltres els genets de Drac que fem l'espai, no l'espai a nosaltres, sense vols no hi ha sensacions, ni essència, i nosaltres els fem a ran de terra, olorant-la, respirant-la, és una historia, la historia, la d'un grup reduït, o no, de genets de Drac que van on han d'anar, que no cerquen, que no esperen, fan i fent, són el que han vingut a ser, creadors d'espais, cercadors de noves aventures, conqueridors de nous recorreguts de MTB. 

2 comentaris:

  1. Enhorabona per la teva tercera aventura en terres franceses, crec que a la quarta ja aniras més ben acompanyat, o no, al menys per la meva part faré els possibles per poder-hi assistir-hi, de totes maneres tinc molt temps per prepararme, encara i afirmo que no serà aquest l'esdeveniment que hauré de preparar, d'altres no tant llunyans arribaran.
    Espero les teves fotos i comentaris dels nous material que es presenten al ROC.

    ResponElimina
  2. Benvolgut Tagama22,
    És una gran alegria llegir que ens acompanyaràs a la quarta participació, perquè això vol dir que aquest proper dimecres ja estaràs rodant amb nosaltres per terres franceses!!!
    Fora bromes, espero que un any hi puguem coincidir tots plegats, serà una gran festa!
    Per cert, dóna més pistes, per quin altre esdeveniment t'has de preparar? Guilleries 2010? 24hores? Explica, explica.

    ResponElimina