Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, d’octubre 11, 2009

Noms que fan noms.

Seven, Ibis, Merlin, Intense, Maverick, Niner, Trek 29", Gary Fisher, Scott, Kona, Cannondale, Specialized, MSC, Lapierre, BH, Orbea, Commençal, Santana, Giant, Mondraker...de totes aquestes i d'altres que comentaré, us en podré posar una anècdota de cada una d'elles.

No és important al Roc si són minoritàries o no, a aquest espai, al Roc, això passa a ser un fet ridícul, si, sí, les bikes de titani, no tenen cap interès, no criden ni l'atenció, és que hi ha tantes i tant variades opcions que quedes aturat en veure una Sunn, sí, sí una Sunn, o una Intense 5.5 vermella de les primeres o una Merida rígida de carboni amb forquilla DT de 120 mm. o bikes de ciutat amb forquilla Rock Shox Reba.

Avui fi del Roc 2009, a les properes hores posaré la crònica detallada.

Una marca m'ha interessat i molt, Look, sé perquè, o no, però molts pensaments i moltes possibilitats són a les portes de casa, per entrar o no, encara no ho sé.

De les dues curses una ha estat això, el Roc Marathon, la segona, el Roc d'azur ha estat un gaudir del recorregut quilòmetre darrera quilòmetre.

Demà matí dia de reflexió, i la tarda nit, crònica 2009 d'aquesta edició del Roc d'Azur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada