Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 27, 2009

Emotions.

http://www.rocazur.com/

Si poseu en marxa el vídeo, sortim nosaltres i podreu fer-vos una idea clara del què és i les sensacions de ser on has de ser.

MQL, Tagama22-44, Ra/Ritrasse, El Santo, PP, Colorado, coincidirem al 2010?.

Avui un dia MADE IN, sí, sí, 29" i 26", he treballat per a tots i cada un del genets interessats amb el tema. He fet molta feina i demà comentarem de ben segur cada un dels detalls del què ha de ser, o no, aquesta etapa que pot marcar un recorregut avui desconegut, demà pioner per aquest grup de genets.

Fliper ja et pots anar preparant, per entrar a terrenys de bikes desconeguts fins avui.

Colorado, la IF 29" SS del JN&II, és perfecte, material, marca, equipament, un somni tota ella, ja saps que en penso jo d'una IF.

Molt aprop de ser-hi, vol dir aprop de decidir?, no ho se, però en Ratrasse ajuda a activar els fogons apagats, en Ritrasse està neguitós per fer, en Tagama22, és un corcó, i en MQL podria guanyar una Copa Girona amb 29", seria el 1er. en fer-ho, de ben segur i d'aquí a fer guanyar 8 Almas a Finale Ligure hi som tot seguit, ja no et dic Moab 2010, i aleshores sí, 24Hours of Moab 2010, oi?.

4 comentaris:

  1. Be, només les estrelles suten als videos entrevistats i donant les seves impressions. Que puc dir, el proper any caldrà esser-hi.

    ResponElimina
  2. Looks amazing!! What was so funny in the video?

    ResponElimina
  3. És increible, no és que ho sembli.

    Reiem de que l'entrevistador preguntava unes coses i la Betty en contestava unes altres, a això cal sumar-hi que per a nosaltres el Roc és una festa, i com a tal, des del primer minut que som a Frejus, ho gaudim com a tal, segon darrra segon, fent realitat un mateix somni cada any, i així ja en sumem quatre, compartireu tu i la MRG amb nosaltres el proper Roc 2010?.

    ResponElimina
  4. Va ser molt "guapa" aquesta etapa, oh yeaaaah! :-)

    ResponElimina