Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’octubre 02, 2009

03/10/2009: PUIGMAL2009.

La proposta que no és tal, és demà.

L'hora de sortida les "7.30" del matí, el lloc d'inici, la recta d'arribada a la rotonda de Puigcerdà venint de La Molina, a ma esquerra un restaurant "antic", aparquem i iniciem ruta, la tornada des del Puigmal per França.

Fa setmanes que amb la Betty perseguim pujar al PUIGMAL, i mira per on, que demà ho tenim perfecte, un detall "nosaltres" no som la Betty i en Bob, som en Colorado i en Bob.

Sí ja ho sé, fem por, no podem garantir que tornareu, no podem afirmar que hi pujarem, o que anirem a Núria passant per Andorra, és el que passa amb aquestes propostes. Saps on vols anar, no on anirem un cop hi siguem posats. Cal remarcar, aquest aspecte, NO HI HA HORA DE TORNADA, és una pujada al PUIGMAL, de PUIGCERDÀ al PUIGMAL, i sí cal portar entrepà i el que calgui per no patir gana, perquè no hi ha punt on ens donin menjar, hem de ser autònoms 100%.

És una jornada de bike complerta, tot el dia, hi ha hora de sortida definida, i no hi ha hora de tornada establerta, perquè no hi ha forma de poder concretar el temps que cal, l'he fet un sol cop, i fa mesos, potser anys.

Puja molt, més i la baixada no té res d'especial, la veritat, és més la simbologia del fet de pujar al Puigmal que no pas, que sigui una ruta o molt tècnica o en certament singular.

El tram a fer a peu, és de paciència i anar fent, no té més. Això sí, un cop a dalt, la sensació és de 10/10, més que bona, més que positiva, una perfecta pujada d'entrada a la tardor.

Després de la sortida si us va bé podríem fer cloenda, amb sopar 100% MTB, com la que ja varem fer a la darrera i recordada Èpica de la Cerdanya. O no, i marxeu tot seguit després de la ruta.

També entenc que no comparteixo, que siguem en Colorado i lagranevasió els únics assistents, però si aquest és el cas, QUINA SORTIDA QUE US PERDREU!!!.

Però sempre us quedarà el Puigmal 2010.

1 comentari:

  1. Ja penso en el Puigmal 2010. Demà, per a mi, no és el dia. Sí per a vosaltres. Passeu-vos-ho molt bé, jo també ho faré, perquè que no vingui amb vosaltres no vol dir que deixi de sortir.

    ResponElimina