Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, d’octubre 08, 2009

2 x 9




Finalment us puc descriure unes primeres sensacions al portar un grup de 2 plats i 9 pinyons, concretament he muntat un 42/28 amb el 11/34.


Les bieles són unes XTR del 07 ja que la primera intenció era instal·lar-ho a unes XTR 03 però el diametres dels plats no m'ho ha permés.




El muntatge no ha estat fàcil, més aviat complicat ja que unes XTR segons la meva opinió no estan preparades per a dos plats, cadascú té les seves funcions, llavors el que he fet ha estat per dir.ho d'alguna manera un "apanyo".


El 42 l'he instal·lat a la posició del 32, amb el problema de que els cargols que aguanten el plat han de ser més curts que els normals, en aquest cas valen els cargols que subjecten les patilles de canvi.


Quan he anat per posar el 28, semblava fàcil en teoria, però al probar amb la cadena aquest no engranava de cap manera.

Finalment he posat unes arandeles de gruix per tal de que la cadena passes bé del 42 al 28 i viceversa i a més el 28 le posat al revés, si si , la cara bona mirant l'esquerra.
Un altre problema, la DURANCE té el desviador flotant, es a dir s'aguanta amb una peça subjecta al pedalier i al apretar per bé el pedalier per deixar-ho tot per bé,els cargols que subjecten el 28 rasquen amb aquest, per tant hauré de possar una arandela de gruix entre el pedalier i el desviador.
Esteticament no es pas una meravella, es evident que totes les bieles tenen les seves funcions, funcionalment he quedat gratament sorprés de com t'acostumes a moure un 42 amb pinyons com el 26 i 30.
De la sortida d'ahir que no va ser lenta, movia el 28 amb un 26 i 23 de pinyó, el plat 42 amb tots els pinyons, cal dir que el 30 i 34 no els vaig posar en cap moment que jo recordi.
En fi , caldrà madurar la nova manera de more les relacions, però en principi força positiu.

2 comentaris:

  1. VULL PROBAR UNA DE LES VOSTRES MAVERICK...JA!

    ResponElimina
  2. Colorado, compra una Durance ja, i posa les teves impressions ja.

    Podries de mentre no ho fas, podar el comparatiu Yeti ASR-SL 2009 vs Epic 2010. Estaria Bé, i després de deu vegades de dir-ho, podries deixar-nos a tots aturats amb les teves impressions de 1ª ma.

    Avui he vist una Durance amb Fox RLC, fent revisió a Mavic, del color de la Durance d'en Ratrasse, maca, maca de veritat.

    Tagama22, jo conec aquest problemes, els dels plat, no el del desviador.

    Molt bona la teva intervenció, i el detall de l'ús dels pinyons i plats que fas encara més.

    Esteticament no t'agrada, així que m'espero a que m'ho ensenyis, aquí al Roc, ús he de dir que està ple de Sram XX, però ple, és com si fos normal un Sram XX.

    És més, he vist X.O amb forquilles Rock Shox SID 2010 amb bloquejador hidràulic, és adir muntatges de fàbrica amb Sram 2009/2010.

    Jo la modificació funcional que has fet la veig de 10/10. Esteticament el que et dic, ens veiem i opino.

    Colorado, he vist unes bikes que millor no et comento res, sí que he fet fotos, però...tantes que he fos la màquina de fer-les.

    Ja ús dic que els pneumàtics blancs són el proper, sí, sí, i són molt i molt impactants.

    ResponElimina