Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 30, 2009

Secció de mecànica

Hola companys,
He pensat que aquest blog també hauria de tenir una secció per resoldre o comentar problemes mecànics de les nostres montures, i passo molt rapidament a descriure dos problemes resolts en les meves montures:
La Ibis , despres de la temporada d'estiu a Cadaqués presentaba un soroll ben clar de creek, catacreek, sobretot quan feia força amb els pedals i també amb els moviments de sospensió. Vaig desmuntar la roda posterior per atacar els links de la supensió i vaig desmuntar l'amortidor per un costat. Movent el conjunt no es detectaba cap fresa, però en tornar amuntar la roda vaig descubrir que feia soroll la patilla del canvi. Va ser desmuntar-la, greixar-la i tot sol.lucionat.
Posterorment va venir el meu germà amb un problema similar a la seva Specialized hardtail de rallie i el sorol també venia de la patilla del canvi i era espactacular.

Salutacions

3 comentaris:

  1. Molt bona idea la de aportar temes de mecánica. Tindre ben present lo que comentes de la patilla del canvi dons no hi ha res mes emprenyador que anar amb una bicicleta de un quants gallifantes i anar sentina tot el rato sorollets.

    Gracies per la aportacio

    ResponElimina
  2. My IBIS MOJO is now on the Doctor, I hope finally is just a cold and not a big Flu......Tomorrow IBIS again, and this weekend some MTB instead of road.

    From SC, Xavi Paricio

    ResponElimina
  3. Fliper, ets l'expert amb temes mecànics, qui millor que tu per a liderar aquest tema.

    Una aportació 100% encertada.

    Vinga que hem de fer, i fer, i fer...

    ResponElimina