Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de setembre 29, 2009

Catalunya-MTB.

Demà a les set, de nit?, els Sigma entraran en acció, rodaré fins el mig dia. Amb la Betty fins passades les dues primeres hores, per després dirigir-me a zona dels gironins, amb la T-5, si no hi ha canvis de darrera hora. A la tarda, ruta de les "lentes", amb en Tagama22/44?, Ratrasse, MQL, que marcarà l'inici de la fi de la jornada de MTB.

Tagama22, et compensaré la falta del dimecres passat.

Hauré de posar a punt dues mudes, o millor ja vaig com vaig des del matí?, faig un "reset"-dutxa al mig dia o bé ja de pet a Girona?, no ho sé, millor, més emocionant. És que una sortida amb en Ratrasse i el Team Bordils, és una sortida explosiva des del seu inici, fins que baixem de la bike al darrer segon de la sortida.

Sí, ja ho sé, ara em direu que no, que no, que el ritme, és tranquil, sí, sí tranquil.

Avui, molta conversa de bikes amb en Colorado, UK, tema de conversa, bike UK concretament, fet que fa que les motors estiguin a punt de posar-se en marxa, tot està per fer.

Avui el matí hem revisat atentament la llista de necessitats d'equipaments per a la Betty i per a mi, i hem viatjat a terra d'oportunitats, la Betty s'ha agenciat de dues petites joies, millor dit tres.

Ell en Colorado també ha fet fira, i quina fira, crec que hauria de ser motiu de reportatge per part de la seva nova adquisició, "termoformades", no puc dir res més, bé sí, 350, per orientar.

Demà podria ser un bon dia, serà ja un dia de silenci per part de la Superlight?, estaria bé. Ara fa dies que aquesta companyia sorollosa fa acte de presència, serà demà el primer rodant en silenci?.

Noves circumstàncies, imprevistes, però ben rebudes, que fan que meditar les diferents opcions de bikes, de components, sigui moneda d'ús, hora sí, hora no, intermitentment.

IRL propera a ser present a aquest espai?. He confirmat avui que sí, esperem.

Cada dia, cada hora, cada segon tenim el que hem, per fer, que més podem demanar?.

2 comentaris:

  1. Regarding your comment..."Demà podria ser un bon dia, serà ja un dia de silenci per part de la Superlight?, estaria bé. Ara fa dies que aquesta companyia sorollosa fa acte de presència, serà demà el primer rodant en silenci?."...honestly, I don´t think this will be solved, it´s impossible you approach to a ROC event without an issue, so this year is the noise

    From SC, Xavi Paricio

    ResponElimina
  2. Benvolgut Xavi,

    Tindràs raó i estarem condemnats a no tenir ni una sola participació al Roc sense incidències?

    Bé, per saber-ho hi hem d'anar i de moment, amb sorolls o sense, ja ens hi esperen.

    Per cert, aquest matí a partir de les set i fins les nou, hem sortit a pedalar; el soroll, lagranevasió i jo.

    ResponElimina