Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de setembre 23, 2009

La nova era podria començar aquí...

Bona nit a tots.

He de dir que ha estat un canvi d'entorn encertat. Com sempre Xavi has estat determinant, de fet el primer títol era LighthouseMTB, però la teva proposta és de Primer Ministre, així que...

Com sempre, el temps lentament fa que el recorregut sigui el que perseguim i no pas el lloc de destí, i tot i que sembli una contradicció, a aquí també es dóna aquesta condició, ho dic perquè tant li fa a on, sí que és important amb qui i com.

Per a mi és perfecte ser els que serem i anar on volem anar, és a dir destí final desconegut, recorregut per anar-hi per determinar, però el com anar-hi sempre de la manera i forma establerta, és a dir gaudint de sensacions, entre bones companyies, les millors, i esperan sempre que aquest recorregut no tingui mai un final proper.

Teniu cada un de vosaltres l'accés creat, no pot accedir ningú més, que no ho comentem previament.

I sempre hi ha un però, falta l'adreça d'en Tagama22, d'en Ritrasse, d'en Pirenaic, de l'esj-esj, us agrairïa que via privat al Fòrum o com creieu convenient els hi demaneu l'adreça i me la feu arribar, si voleu i em dieu com, també estic encantat de fer-ho jo, i un cop tingui aquestes dades procediré automaticament a donar-los l'accés per a restar impacient a llegir les seves aportacions.

Una proposta us volem fer en Xavi en Ratrasse i jo, és que en Xavi i en Colorado si vol, és que no li hem dit res, escriuran en anglès, sí, sí en anglès, en Ratrasse, sempre que no li sigui un inconvenient en francès, la resta com volgueu, català, castellà, vasc, el que volgueu, amb italià, rus, és igual. Penso que és un exercici important de pluralitat. I més amb en Xavi a les Amèriques, és important fer-ho per edificar les torres de guaita per comunicar-nos entre les diferents llengües, el límit no existeix, tants com a llengües hi han. Mai a aquest pais ha esta tema de conversa amb la llengua que parlis, i sí que ha estat origen de grans projectes i recorreguts. És per això que cal fer un petit esforç i posar fil a l'agulla.

No és un tema parlat de fa poc, però sí de fa temps, i avui o millor dit a aquí seria un bon punt d'inici decidir-ho així.

No hi ha normes escrites, perquè sempre les hem respectat totes.

Benvinguts a terra de creadors.

2 comentaris:

  1. Dear Magic Riders,

    Today I feel something special, today I feel some kind of freedom, toady I am wondering where this new project will drive us all.

    I will support, as always, this new proposal, as I am convinced since long time ago (you know this Lagranevasio) that this space was necessary.

    As a proposal, all my comments will be in english, and I will use my mother languaje only for those moments I will not feel sure enough to express my feelings.

    If this is a problem for you all, just let me know, it will be a pleasure to translate.

    From SC, your friend

    ResponElimina
  2. Xavi, moltes gràcies, avui amb la teva intervenció fas més plural, aquest espai, i en primer terme però el que fas realitat és el nostre somni, i el d'en TETIUG, que sé que és i sempre serà un punt de referència.

    Terra de pas, terra d'acollida, MTB, MTB, MTB.

    ResponElimina