Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de gener 17, 2016

Vol de tornada

A on després de dies de ser lluny dels Vols, ahir va ser la primera aventura des de fa tres setmanes, aquest cop però la sensació ha singut de fer mesos que no pedalo, tot i que  a dalt de la bike  he rodat força bé, i de fet 50' a fer la mitja volta així ho indica. 

Abans de sortir he hagut d'inflar els dos pneumàtics Maxxis Ikon EXO 3C TR, res més però. El fre del darrera demana el canvi de disc, però no era l'ocasió. Segurament sí que ho serà durant la setmana, no m'agrada fer els manteniments a minuts de sortir en bike, és evident que si no hi ha més remei els faig i surto, fa uns anys a l'etapa de les dobles de 26 minuts abans de sortir sempre repassava les bikes, el resultat era que començava l'aventura com fatigat, no en sé el motiu, però amb aquesta sensació dolenta, força dolenta ara passats els anys miro de fer els manteniments a estones a on el Vol no és proper a ser. 


Ara sí, pel fet de ser dissabte a tocar de les dues, amb moltes coincidències, a 15,5°C a aquesta hora a la riera de Llavaneres, dos graus menys pel segon pas per aquest mateix punt. Baixant amb els guants Alp-X llargs, pujant amb els curts, equipat d'hivern, a excepció de la tèrmica sintètica de Gore d'estiu de màniga curta, la resta, mallot Alp-X Windstopper Softshell de la mateixa casa, culot llarg Echappée de Mavic, mitjons Endura, botes Lake MX140 que seguiran siguent aquest hivern les protagonistes, un protector de cara sempre, gorra Spok, casc Cratoni Terron, la tanca del casc la cinta és va deixar anar i per tant vaig arribar a casa sense portar el casc lligat :-( , seria la incidència del dia en marxa, ulleres Limar Photocromàtiques per baixar, perquè per pujar darrerament reposen al casc. 


Per tant únicament la tèrmica era d'estiu, als braços pel fet de no ser màniga llarga la tèrmica hi he notat lleugerement la fredor de la jornada, perquè rondant avui a les rieres els 10°C per a mi ja requeriria de passar a tèrmiques més denses, i també a les intrèpides jaquetes Xenon AS 2.0, perquè entrin a la partida aquestes últimes però jo he de millorar el meu estat de forma, i per tant també he de perfilar el meu físic, el Nadal, les Festes hi tenen una mica a veure, sí, i l'aturada llarga de l'estiu també, esperant l'hivern per preparar Rotorua van marcar erroneament aquest tempo invertit, és a dir dscansar de bike intensa a l'estiu, i rodar intensament a l'hivern. El fet és que no vàrem rodar a l'estiu que ens va evitar de rodar sota unes calors excepcionalment intenses, i a l'hora de fer-ho a l'hivern el braç dret de la Betty no li ha permès de fer ni un sol Vol en condicions, i en el meu cas he anat mantenint les sortides però a mínims si parlem de periodicitat, sense fer les llargues rutes dels caps de setmana regularment, fet que comportarà d'oblidar la participació a la propera edició de la WEMBO a NZ, i també implicarà de replantejar el calendari d'aventures de bike del 2016 i fins i tot del 2017. I aquest darrer el 2017, el calendari d'aquest any marcarà decisivament el del 2016, i per tant anirà siguent aquesta nova situació motiu de moltes aportacions als propers mesos. 

En resum una primera sortida després d'una aturada no de dies, si no de setmanes, i que avui ha donat pas a un segon Vol.

MTB, MTB, MTB. 

Curiositats, he marxat sense el bidó d'aigua, i me n'he adonat un cop de tornada a casa quan l'anava a guardar a la nevera :-)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada