Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 28, 2016

Dolç hivern :-)

Quins dies de temperatures més moderades, OMG.

Avui semblava que rodés a principis de la tardor, temperatures per sobre dels 17ºC són magnífiques per gaudir d'un bon Vol a dalt de la bike. Fins i tot un lleuger ventet em recordava sense aconseguir-ho que estem a l'hivern.


Avui, i perquè als darrers mesos així ho he anat gestant, l'equipament era blanc i negre, amb un lleuger toc de vermell. Per a mi hi havia massa blanc al culot,  als guants, al mallot, però també a favor que es veu molt més que l'equipament fosc que siguent més pràctic per a MTB, però perillós si has de coincidir amb vehicles a motor, i sempre hi ha uns instants que hi coincideixo, sempre. Culot Morvelo, tèrmica sintètica sense mànigues de Gore, mallot Alp-X Windstopper Softshell de màniga curta avui fent equip amb els manegots Pearl Izumi, guants Hirzl, casc Cratoni Terron, i ulleres Limar Photocromàtiques, mitjons de tardor i les noves, ja no tant però Giro Privateer.


Un dia de MTB curiós, com ahir anava a fer un Drac, a diferència d'ahir al migdia avui l'he fet, dic al migdia, perquè ahir de matinada sí que vaig fer un Drac, i tant. No diré m'ha costat,  o sí, o sí, i el temps així ho indica, uns 49' marquen el to del tram, i una temperatura de 17,5°C la calidesa del Vol.

Coincidències remarcables cap, incidències cap, amb aigua sense beure, sense menjar, amb eines, amb llums sense funcionar, amb càmera de recanvi, amb bomba d'aire de mà, amb un mar inquiet, una mica i prou.

Tot passa, tot, mentre això s'esdevé gaudir-ne, compartir-ho amb aquest to, l'objectiu de cada instant, clar que yes.

Ara a esperar a dissabte al festival SVTrinxes, demà tinc descans de bike, tot i que veurem si finalment va per aquí la jornada de descans, o bé va per descansar mentre faig el Vol.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada