Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 20, 2016

48'

I d'aquí ara per ara ja no baixaré. Ahir mateix perquè aquest Vol fa referència a dilluns, vaig repetir aquest temps de 48', sempre rodant dins de la zona aeròbica sí, sense anar en cap cas rodant tranquil, és més, fent una baixada a ritme per a mi exigent. 


De fet aquesta sortida, no la d'ahir si no la de dilluns ha sigut la millor de les quatre amb diferència. Ahir mateix les sensacions eren de molta limitació fent referència a poder rodar amb una pedalada alegra, no va ser aquest el cas de fa dos dies, a on arribar al punt més alt del cap del Drac va ser un dit i fet. He de dir que crec que les pensades mentre sóc a dalt de la bike també hi fan molt, ho comentava a la darrera intervenció, sensacions bones mentre rodo per aquest mateix recorregut farcides de moltes pensades bones. 

De fet ja fa uns cinc anys que dins del Drac les pensades són molt interessants, fins al punt que cada tram va lligat al resultats d'aquestes, clar que yes

Equipat con cada dia, repetint idèntic equipament, variant únicament colors. Sense incidències, a diferència d'ahir, sense coincidències, amb eines, amb llums sense funcionar, sense manxa, amb aigua, sense beure, sense menjar, amb un mar lleugerement mogudet. 


Ara preparant la crònica del Vol d'ahir, i ja la d'avui que ja ha sigut fa uns minuts, i que ja puc dir que ha sigut la millor de cinc. 

Remarcar el bon funcionament de l'equipament, i en concret un 10 per els nous mallots Alp-X Windstopper Shoftshell :-) veurem com van amb unes bones tèrmiques, de baixar les temperatures entre els 5 i els 10°C. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada