Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de gener 20, 2016

48' II

Per a mi difícil baixar temps, senyal que els límits aeròbics meus són estables, perquè entre els 50 minuts i els 47' és una zona que definiria com a inamovible si parlem de temps. 


Satisfet a data d'avui dels darrers cinc Vols, de fet aquesta aportació és del quart, i ja puc esmentar que el cinquè ha sigut de 47'. 

L'equipament com a les darreres sortides idèntic, i com a les darreres sortides únicament diferents els colors dels mallots. Aquest darrer avui per avui funcionant molt bé, des de l'arribada dels mallots Alp-X Windstopper Shotshell que les Xenon AS 2.0 no surten, quan la pluja vingui ja en parlarem, ja en parlarem, i si les temperatures baixen dels 15°C a la riera de Llavaneres a les 14:43, aleshores les Alp-X amb una bona tèrmica tindran la seva oportunitat, fins i tot si la pluja és lleugera. 


Ja van cinc sortides, totes amb aigua sense beure, totes sense passat fred, certament, certament, gener, i sense passar fred, OMG. 


Ahir vaig utilitzar les eines, per pujar la tija desconec perquè baixava sola, però girant la brida 180° he aconseguit posar-hi remei, ja no baixa, i per tant he fet un bon pas, un bon pas. 

Que bé anar saturat de cròniques de Vols, és literalment sensacional, però sensacional, per tot. Bones pensades, bons Vols, bons Dracs, què puc dir fora de que duri, que duri, i seguint en aquest tram demà miraré de repetir, el 6è estaria bé. 

MTB, MTB, MTB.

Miraré de concretar la bike HM demà, ganes de fer-ho crec que sí, demà es veurà. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada