Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, de gener 04, 2016

Ganes de Vols

Encara no, OMG.

No passa res, la nova bike pateix d'intermitències, ara sí, ara no, les meves ganes de Vol no, aquestes van de menys a més, avui no diria que sumem, sí que tot i siguent de transició pot ajudar a sumar un cop marxi la sensació de pesadesa.


De poder ser, si avui fos un dia com el de l'arròs de dijous, jo m'hi apuntaria sense dubtar.

Les oportunitats dels grans Vols venen quan venen i aquests quan em permeten de ser entre ells no els hauria de desaprofitar.

Vols, Vols i més Vols, quan estic bé, millor que ara millor dit, aquests, els Vols no paren de ser, ara no, per prudència en primer terme, però no diré que no, tampoc ho afirmaré en cap cas, però crec que també per una pausa necessària dels Vols, incentivada segur pel mateix refredat, segur, perquè el dia previ a l'aturada dels Vols, en van ser dos de Vols, OMG.

Ara però mentre no són, no he perdut el temps, a l'inrevés, la capital ha marcat el ritme, sí, com també els racons de SC, i tant, i tant. Vindran els Vols i aquests eclipsaran en part les petites llicències de viatges a la capital, tot i que durant aquesta breu aturada els compromisos culturals propers ja són, i els tenim lligats per a les properes setmanes, vull dir que hi seguirem anant, i tant.

Els equipaments, botes, i l nou mallot, venint, recanvis, el mateix venint.

MTB, MTB, MTB.

Decididament com aquesta darrera nit tocarà descansar molt i molt i molt bé, o això espero, de mentre una proposta planera, fem un cafè?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada