Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de gener 14, 2016

Idees


Que segur que la majoria de ciclistes ja tenen clares, en el meu cas de cap de les maneres, és més, és de tanta complexitat per a mi poder establir una norma, la meva norma, perquè entenc que aquesta és singular per a cada biker, sempre ho deixo per una altra ocasió, i en aquesta ocasió no serà diferent. 

El fet a perseguir és el de mirar de respectar els nostres genolls, altres aspectes com millorar la potència segur que també, però el fet per a mi és el de mirar de proposar un tema i prou, el dels genolls, la posició d'aquests quan pedales, i entenc que també deu ser important la posició del turmell.

Si parlem de potència quedo una mica aturat, potència en bike em costa de relacionar amb coherència prudent, és a dir, parlar de potència caminant és segurament la conversa a tenir per a mi, vull dir que per a mi és entenedora, si parlem de bike, bé com que és anti natural, vull dir, el nostre cos no està preparat per fer bike, aleshores concretar un aspecte concret d'una proposta de descompensació màxima, és a dir concretar la millor posició del quadriceps perquè rendeixi a la màxima potència amb càrregues de temps considerables ara sí ara també em fa témer que implica d'importants conseqüències per l'estructura del genoll, així d'entrada, com també per l'esquena. 

Però centrant el tema en la imatge de la posició del peu, el què sí que fa és obrir una mica la visió que tinc, i fer-me tenir present que no ho estic tenint present, per temor, sí, perquè opinions, com ara la meva, un profà en la matèria, cert, però sense entendre massa bé qui no és un profà en aquests temes, partint de la base que l'home no està preparat evolutivament per la pràctica del MTB. La sort és que d'aquí a uns milions d'anys de seguir fent bike, que segur que sí, sí que ho estarà, i així aquests dubtes ja no els tindré.

MTB, MTB, MTB. 

"Vailable in 3 axle lenghts. Standard, short with -5mm and long with +15mm. Conventional pedals force the feet into a nearly parallel position. The extended axle of the SQlab pedals allows a physiologically more natural foot position. This will prevent an unilateral burden - especially with a fibula head syndrome".

En el link que us aporto hi ha la imatge del pedal amb les diferents longituds d'eixos.

http://shop.sq-lab.com/MTB/SQlab-Pedal-511.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada