Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, de gener 19, 2016

49'

Un minut menys no és res, a vegades però ho és tot, de coincidir, de no coincidir, i mil i una situacions que són o deixen de ser per un minut de temps, per un esquitx de temps. 


Un segon Vol dins de les bones sensacions, ara ja fa dos dies d'aquesta sortida, ho concreto perquè ahir que també hi va haver Vol, no van ser tan bones les sensacions ahir, però diumenge sí, a on les coincidències van ser, però recordar-les no les recordo, quasi cap, quasi cap. 

La bike va molt bé, sí, tot i tenir pendent el canvi dels discs de fre, molt deteriorat el del darrera, però la bike tot i així va molt i molt bé. Els Ikon un xic massa inflats, però no faré res per posar-ho a lloc.

Equipat com fa dos dies, idèntic excepte pel color, ara blanc i negre, i no groc i verd, equipat sense canvis per unes temperatures únicament 2°C més baixes, i per tant sense notar res de diferent. No sempte dos graus són indiferents, però entre 15ºC i 13ºC avui per avui no tenen pes, demà no ho sé, és així, és així, clar que yes

El terreny està molt sec :-( i seria bo que deixès d'estar-ho, per tot, també per rodar gaudint de l'estació a on som, a on de ser un clàssic rodaria més lent, sí també divertint-me més. El sauló sec està bé per l'estiu, ara toca que la pluja ho torni tot al seu lloc.

Amb aigua, sense beure, amb llums, sí, sense funcionar, amb eines, amb càmera de recanvi, amb manxa, amb molta gent al Passeig dels Anglesos, moltíssima, amb un mar divertit, divertit i prou sense arribar a mogudet, i jo en darrer terme gaudint del moment mentre aprofito a pensar en d'altres bons instants, mentre en recordo d'altres de bons, motivat perquè el Passeig dels Anglesos per ser pplaner dóna per pensar i molt, de fet tot el Drac dóna per reflexionar, pel fet ser sempre tan repetitiu com divertit, OMG. 

Ara ja esperant el proper Vol d'avui, de ser, de ser, i pensant en la crònica del Vol d'ahir, i tant, i tant. El títol del d'ahir serà 48' :-)

MTB, MTB, MTB.

El constructor HM em va contestar, jo ja fa tants dies que esperava la seva contesta, que estic mirant de motivar-me a seguir el fil conductor, i ara per ara no ho he aconseguit, per tant resto aturat esperant a que aquesta motivació per la bike nova torni. De fer motivació per la bike nova la tinc, en tinc, no tanta però amb aquest fabricamt HM, cert,  sí, però he obert d'altres conceptes de bike, que tenia tancats, i aleshores costa tornar al punt d'origen a on havia quedat amb aquest constructor. HM que no puc deixar de banda així com així, no en tinc cap avui que m'interessi més, això no implica que mantingui el meu interès inicial, tampoc que ho deixi córrer, veurem, veurem, ara per la llarga espera entre contesta i contesta, dubto sobre el tipus de quadre, sobre el material d'aquest, sobre les característiques tècniques del quadre, entre elles la de la roda també, sense deixar de banda a on sóc amb el constructor, però les esperes llargues tenen això, no diré massa llargues perquè segurament ja està bé que sigui així, crec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada