Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’agost 13, 2013

Green, Green, Green

Fins que no hi ets penses, tornarà a ser?



Passats els dies de descans, després de la sortida pel Montnegre amb els Homes del Montseny, de la sortida d'aquesta matinada, les sensacions van fent el seu camí, i aquestes ho estan fent a dalt de la Vicious, i per tant en Single Speed. 


Una sortida interessant la d'avui per la calor que feia a la matinada, a les 9 del matí a la riera de Llavaneres, 29ºC, feia més de tres hores hi havíem passat a 24°C, i fa deu dies hi passàvem de matinada a 22°C. Puc dir, avui serà una jornada de molta calor


Que bé ser a dalt de la bike mentre el sol fa els seus primers moviments.

Fa dies que la panxa grinyola.

La primera hora de menys de quatre, densa, la segona des del primer minut, cada vegada millor, no pel ritme, sí per les bones sensacions escalant. Després tot ha caminat prou bé. 


Excepte del més important, ja han passat molts dies, i per tant tot ha anat quedant enrere, sempre penses ja tornarà a ser si ha de ser, i el pas dels anys, passats aquests marquen les realitats. 


Mentre escric em ve al cap que anem un altre cop curts de recanvis. Al vespre tornaré a fer llista.

Fem-ho pensant en fer-ho bé, i fins i tot pot ser que camini bé, no diré acabar bé, que també estaria bé. 



Tot va molt depressa, el temps és molt limitat, i observar sense més pot semblar no avançar, res més lluny de la realitat. 

Ho dic pels deu dies de descans, aturats mirant com planificar el tram que estem fent ara. Juliol ja el tenim, vull dir les hores a dalt de la bike de juliol, aquestes ja les tenim, ara a sumar-hi el descans de l'arrancada d'agost, ve a ser la digestió del juliol, i preparant el Vol de Drac d'aquest mes, que no serà res més què la consolidació de tot un any preparant la WEMBO 2013. 



Tot camina, tot proposa seguir caminant, mtb, mtb, mtb. 

Fem els deures, mirant de fer-los bé,  i després ja veurem si els presentem. 

Equipats d'estiu, Cateye, aigua, mig bidó de 750 ml. menjar, cap, eines totes, coincidències cap, incidències, bonys al pneumàtic del darrera. 

Aquesta setmana toca equipaments Freedoms. 

Dies de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada