Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 23, 2013

La VI

Nervis per l'arribada de l'inici de la propera aventura Single Speed, la VI.

Podrem dir, home ja fa anys de la I, no pot pas ser la VI, i tant que sí, i tant que sí.


Fa uns minuts la son em podia, ara pensant que avui ja no hi ha Spa, he passat calor durant el dia, ara un cop ja resta esperar què anem de cara a la sortida del sol, no a la caiguda, el nervis per poder veure si canviarem la tendència de cada dia festiu de no sortir a la matinada, marquen la presència de l'emoció.

De totes maneres els tambors canten sortida, certament.

L'estiu, pel fet de ser meditarranis, fa què deixem de banda les pautes de tot l'hivern, ara a l'estiu, els sopars festius, la platja, molts compromisos,  vesteixen cada jornada, i fa què la llum sigui més intensa, són les pautes constructives de l'estiu, i és bo què sigui així.

Vols d'avió, mundial Single Speed a Itàlia, mundial 24 Hours SOLO a Canberra,  cauen a l'esfera d'influència de l'estiu, i tant que sí, i per tant jo sóc el primer en ser-hi immers, que bé, que bé, que bé.

Ara a hores de ser a la VI, no puc deixar de pensar què no he posat a carregar les bateries dels Powerled, no caldrà, no caldrà. Tampoc ajustar les bikes, ni netejar les cadenes, podria, sí, però no cal.

Esperaré a fer la substitució dels discs de la Longboard, com a mínim a molts dies després del mundial d'Itàlia.

Ara a cercar els Ardent, tot seguit, tot seguit, o no, o no.

Avui he sortit amb les Giro Privater, són molt més còmodes que les Sidi Dragon 2, més funcionals, més lleugeres? crec que també, però us hauré d'exposar un intangible en favor de les Dragon 2, però esperaré, esperaré.

El culot d'avui amb badana gruixuda, intractable per a mi, demà torno a badana prima, i a les Dragon 2.

Tinc a punt l'obsequi del mallot Freedom, a punt.

Ha sigut un dia diferent a dalt de la bike, sí, però dels millors després d'ella, vull dir què les sensacions, les pensades després de l'aventura han sigut molt satifactòries.

Nervis per demà, nervis per demà.

Dies de Single Speed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada