Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, d’agost 28, 2013

XIX: La desena

X, per a mi significativa, molt.


El darrer cop estava descansant d'un juliol molt intens. 


Ara agost va arrancar pausat amb propòsits molt atractius per a mi, de fet puc afirmar amb propòsits clars de canvis, després, ara passats els dies si bé els canvis han vingut, no tots han fet el seu tram, sempre puc pensar, ep, que no siguin avui no deixa que poden estar fer camí, i que senzillament ara el tram sigui, silenciós. No diré que no, no diré que no. 

Avui és dia de canvi a la cartellera dels cinemes, veurem, veurem, vull dir hi ha tram crispetes, o tram galetes. Vull dir em vaig deixar, del viatge amb en Josep al Spa, part dels propòsits per fer, i aleshores hi he de tornar, rematar  i tornar al niu, o no, o no. Això sí, si hi ha crispetes no hi ha Spa. Això sí jo sóc clàrament de galetes, i bany. 


Ara, aquests dies sense Spa, ni tan sols descafeinat, vull dir que podria fer Spa  sense galetes, ni bany, el fet de no ser, implica poder dormir més hores fa que pedalar a les matinades, tant l'arrancada, com mentre, com després, tot tingui un to molt planer, certament. 


Ahir a la nit em va costar dormir, emocionat pel què pot ser, inquiet per poder veure si serà, reflexiu sobre què vol dir segons el què sigui, molt.

Un dia va entrar la Vicious a casa, renoi aquesta bike, quin tram, quin tram. 


Equipats d'estiu, Lites armilles, manegots, jo tornant a la quarta hora sense armilla i manegots, aigua, 3/4 del bidó de 750 ml.   menjar, cap, Cateye-Powerled, 9 hores a mínim i el meu Sigma segueix fent llum. Temperatura, 17,6 °C a Mataró, a la riera d'Argentona. Incidències, cap, ni el nucli, coincidències, cap. 

Dies de Single Speed. 

Esperant posar fi a la X, intrigat per les sensacions de la XI, de si serà, de ser, de com anirà. Hi té a veure, tram crispetes, tram galetes, i tant que sí, i tant que sí. 

MTB, MTB, MTB. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada