Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dilluns, d’agost 19, 2013

XIX: Esperant

I qui espera a viure una aventura de bike, molts cops no pot agafar el son. 

Ara fa uns dies que el semàfor ja és sempre en verd. Tant que crec que estem a punt de treure'l hi de deixar-hi únicament una petita girola. 

No és definitiu, però ho tinc en estudi, certament. 

Ara, avui estudiant equipaments, components, i per sobre de tot centrant els propers tirs de sortida. 

Setembre i octubre poden ser puntals de l'any 2013, veurem, veurem. 

Avui hem fet un gran pas, i als propers dies en farem més, dia sí, dia també. 

Ara esperant part dels recanvis, pastilles de fre R1, cadenes Shimano HG70, discs Shimano CL, cales Egg Beater, i crec que ara per ara res més. 

Moltes propostes a sobre la taula, moltes, i el fet és que totes molt interessants. 


http://thegreatescapemtb.blogspot.com.es/2012/07/the-king-independent-fabrication-phil.html?m=1

Una entre moltes, no la de la imatge, treu una mica més el cap que les altres, no sé si de manera definitiva, però fa tres dies que em ronda sense obrir portes plenes de dubtes, fet que fa que es consolidi cada vegada una mica més. 

Una setmana, aquesta a la que estem entrant que queda definida per un sol mot, emocionant. Motivada aquesta emoció pels esdeveniments dels darrers dies, pel signe d'aquests. 

Els canvis per a mi  de ser, sempre han d'anar agafats de la mà de bones sensacions, i si no és aquest el to, aleshores una lleugera relaxació, calma, passa a dirigir el tram, i per tant molts cops he de desfer senders. Quants cops no he fet cinc, deu minuts de sender per haver de girar cua, i no un cop, no, si no piles d'aquests a una mateixa sortida. 

En el dia a dia miro d'evitar aquest fer, per molts motius, per molts motius, i això fa de quedar exposats, que s'interpreti com a immobilisme, no és en cap cas la realitat. 

Ho dic entre molts aspectes, per la severa dificultat per a decidir de manera ràpida sobre aspectes d'equipaments nostres, com de components de les bikes de casa, com culots, mallots, frens, rodes, pneumàtics, tot té els seus motius, tot, respectivament. 

Dies de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada