Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 30, 2013

XIX: Estratègies

Sobre com afrontar els propers dies de bike. Dependrà tot de les sensacions, sempre tot ve marcat per aquest aspecte.


Si la sensació és bona, com que no anem mai massa lluny, i no parlo de distàncies, normalment fem, no sempre, és veritat, si la sensació no és bona, des de fa un temps, ja mai fem, mai. I no és un tema de comoditat, de no voler fer, sempre volem fer, però amb bones sensacions. 


Primer vàrem començar fent molt poques coses, després seguint aquesta pauta de criteri, en van anar venint més, poques, però més, i ara passats els anys, les propostes a sobre de la taula per fer, totes tenen un bon to, totes ens generen bones sensacions, unes més que d'altres, i aquesta intensitat marca d'entrada l'ordre de les nostres preferències. 

Avui de cop aturats, sí, no perseguim res si les sensacions passen de bones a dolentes, res, i això ha passat avui, falta res per posar fi a aquest mes de calor tan intensa, i per a mi, el punt de tornar a agafar la Vicious ja no arranca fins setembre, sí, sí, passo pàgina a l'agost, i saltem directes a setembre. El cap de setmana si ve amb un rodó a sota del braç, genial, i si no tot això que tenim. 

Ara aprofitant aquesta aturada, no sé si d'hores, o de dies, no és important, sí que ara aturats les sensacions són molt bones. 

Dies de Single Speed. 

Un matí interessant, no fa calor, fa sol, el dinar encara queda distant, però serà interessant anar a dinar a on sempre, diferent, tot i que fa més de vint-i-cinc anys que hi vaig, però serà diferent. 

MTB, MTB, MTB. 

Fem un cafè i hi pensem una estona? anen de cara al cap de setmana, sempre és un bon tram, divendres mig dia, i veient com ve cap a nosaltres el cap de setmana, què més podem demanar? 

Bike, bike, i més bike. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada