Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

divendres, d’agost 23, 2013

XIX: La cinquena

Avui pel fet que ahir vaig poder descansar a l'entrada de la nit, arrancar a la matinada abans de les cinc no ha sigut difícil. 


Això ens ha permès rodar encara més tranquils. 

Rodar sense exposar-nos al sol, una prioritat, seguir un horari també. 


Ara rodar de nit, després de 37 dies de fer-ho, ja no és una excepció si no una norma, pel fet que no passa de cinc o poc més les vegades que hem iniciat l'aventura de dia. Final de juny, tot el juliol i des del XIX d'aquest mes, el temps que portem sortint o bé tocades les quatre o bé tocades les cinc de la matinada. 


Una diferència, ara anem a 66 Km. dia, no a 55. Avui sense anar més lluny els 70 han quedat enrere. 


Si bé també he de dir què escalant anem prou bé, proper a on volem ser, també dir que rodant sense desnivell al quilòmetre quaranta les sensacions diferents, avui sí han indicat clarament que calia una aturada per esmorzar. La resta de dies tenia una sensació nova, no coneguda, perquè no és de gana ni de fatiga, per això en dic diferent. Aquesta té una característica curiosa,  des de fa uns dies després d'esmorzar passades les nou del matí em quedava totalment aturat. Després, una estona després passava a uns absoluta normalitat. Ahir va ser el dia més marcat, quedant molt xafat, i aquest mot no ho defineix millor què diferent, aquest estat va durar fins les dues del mig dia. 

Avui esmorzant a mig camí, havent descansat a la nit set, vuit  hores, cap sensació diferent

No és cap problema perquè dins de les 24 hores sóc com un rellotge pel què fa a aturades per omplir dipòsits, tant d'aliments com d'aigua. 


Però en aquesta nova etapa de preparació, a on els canvis marquen el to, la nit, el rodar amb el primer sol del matí cada dia, també ha canviat les meves necessitats metabòliques pel què fa a sensacions de gana i sed. Un sol diferent, molt. 

També dir-vos què manteninents i previsió pel què fa a recanvis ja des de Finale ho hem canviat també tot, de dalt a baix. 

De fet l'aportació anterior a on us comentava temes de recanvis, en aquesta mateixa arribada hi hauria d'haver vingut una pila d'accessoris, i dels recanvis que han vingut, més unitats, de fet n'han vingut més però no les quantitats que sempre demanem quan els fem venir. Si viols canvis has de fer canvis. Sembla senzill oi?

Una anada bona, una tornada fins al quaranta, justa, i del quaranta al quaranta-tres diferent.

Podrem pensar, home era senzill, menjar i ja està, podeu, podeu pensar així. 


Equipats d'estiu, eines totes, temperatures d'estiu, un grau més altes que ahir, però amb un aire refrescant, coincidències cap, incidències cap. Menjar i beure, l'esmorzar esmentat i 3/4 del bidó de 750 ml. 


Ara esperant a demà, des del juny que no aconseguim als caps de setmana arrancar a la matinada, i hem de fer-ho,  ens separen de dilluns cent trenta-dos quilòmetres, i no deu a munt o deu a vall, com a molt cinc. 

Ara la sensació és Spa, el sentir, no vull bany fred

i ho tinc perfecte per un Spa, bany, TV, doble iogurt de 500 ml. de xocolata, i en el seu defecte moltes galetes, però si són temps de canvis tinc el dubte de fins on van aquests, i ara per ara, d'aquí a minuts ja no ho sé, el Spa de manar la sensació d'ara mateix no serà. 

Dies de molt de Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada