Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 04, 2011

The day before.

No és exctament així, o sí.

Avui a les prèvies del Roc les idees ja no estan tan ordenades, ara manarà cada cop més el pilot automàtic, l'experiència dels darrers anys m'anirà marcant el camí, i tant.

De fet ara mateix recordo al detall la intervenció al blog del mateix dia d'avui d'ara fa un any, al 2010. La diferència  aquest cop és que la VW és la d'en Colorado, i jo per seguir la rutina dels darrers tres anys, ho feia amb un patró de lloc, què vull dir, que a cada lloc de la VW hi va una cosa concreta. Avui serà la taula de juntes, la VW serà la taula de juntes, així que un cop tot a punt ja posaré la imatge del conjunt, mtb, mtb, mtb.

A les bikes els hi manca una passada de compressor, o no,  millor una passada per BO, a primera hora hi trucaré, crec. No sé si és el dia, el dia abans, crec que sí, crec que no.

Els recanvis des de la setmana passada,  que són a dins de la caixa, els equipaments penjats al seu lloc a punt per ser embossats per conjunts, cada un predeterminat per a cada dia del Roc, quatre equips per a tres curses i una ruta d'inspecció d'un tram concret del circuït que cada any fem abans i que al dia de la  cursa no fem mai a sobre de la bike, però hi tornarem,  per mirar de que aquest any ho fem a sobre de la bike, oi que sí?, el problema no és que no poguem fer-ho, si no que no podem amb bikers per terra quan ho fem.

Detall, les Bont no vindran al Roc, la cola per a fixar els tacs de goma no ha arribat, ja queda per l'any que ve, o no, dependrà en primer terme de si al 2012 tinc aquestes Bont, i en segon terme si hi ha 24 Hours of Moab SOLO, també podria ser que al 2012 tinguem 24 Hours of Moab SOLO i Roc d'Azur 2012, perquè com aquest any no han coincidit les dates, per un parell de setmanes, però no ha coincidit.

La manera de procedir serà, ens apuntarem al Roc d'Azur del 2012, i un cop tinguem clar a principi d'any si anem al Moab, concretades les dates per part de l'organització d'aquesta darrera cursa, ja tindrem clar com serà el proper any, jo vull fer Moab i Roc, encara que la diferència fos d'uns dies entre que tornem del Moab i marxem al Roc, fins i tot perquè no, si la diferència és d'una setmana i prou, volaríem del Moab al Roc, exactament com a la SSWC, si és de més d'una setmana, passar per casa pas obligat, no per res, la casa mai està sola, però és una necessitat, i una obligació de feina, podem estar dues setmanes fora de casa, sí, però des del 2003 que això no passa.

La feina mou tots els projectes de bike, per tant és qui mana sempre, mtb, mtb, mtb. La sortida ideal de bike per a mi, per a poder combinar bike i feina és de tres sortides l'any d'una setmana cada una, fet així és perfecte per a mi, puc programar aquestes sortides i la feina funciona, fet que implica que marxo 100% tranquil, i tant. Ara que ho recordo, quan anàvem a la Toscana fèiem Roc, i marxàvem deu dies, però també és veritat que teníem menys feina, i per tant podíem fer-ho. 

"Feina sense bikes d'entrada no, bikes sense feina rotunda i absolutament, no".

Pel que fa a dormir a la VW ja vaig esmentar al Blog que no vull seguir anant a les curses VW amunt, VW avall, a no ser que equipem la VW correctament, és a dir que aquesta darrera disposi de tots els serveis per poder estar còmodes mentre som al Roc entre curses i que és condició necessària que a la nit poguem dormir-hi com reis, ara no és així. De fet des de que tenim la VW que després d'intentar dos cops, bé intentar no, després d'anar dos cops a la Toscana, no hi hem tornat més, com sona, no va funcionar, de cap manera. Si no dormo bé, no puc pedalar, va ser així a la Toscana i també a les 24 Ore. Jo necessito descansar bé per poder enfilar-me a la bike, i més per afrontar unes 24 hores SOLO.

De fet al 2003, i d'això ja fa uns anys, a la ruta dels Pirineus de Llança a Hondarribia, aquest va ser el principal problema, i també una primera lliço no apresa, "no puc dormir al terra i pedalar",  al tercer dia de l'aventura entre totes però totes les aventures,  vàrem enviar la tenda cap a casa, i a partir d'aquí cada dia dormíem a fondes,  o pensions,  o hotels, i tant que sí.  

2013 el retorn dels Dracs a la ruta dels Pirineus, mtb, mtb, mtb.

Quants pensaments, quants projectes, ahir va posar-se a bullir l'olla, i tant que sí. Amics meus, genets de Drac, Dracs, hores pel Roc d'Azur 2011.

Sento el meu Drac, des del Mirador del Drac, i no únicament noto l'aire del batre de les seves ales, la porta oberta al Mirador va i torna lentament,  sento sense veure-la,  la seva mirada intensa, persuasiva, i en darrer terme reptadora, en cap cas li torno la mirada, compartir-la sí, perquè el meu Drac i jo som còmplices no rivals, si fóssim rivals hi hauria un guanyador clar, i aquest sempre tindria escames, sempre, no ho he dubtat mai, ell tampoc.

MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada