Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’octubre 15, 2011

Roc d'Azur 2011: 9/ Cyclocross, Hope break?


 Hope penso què pensa que té clar a on va, però no és així.


Primer ha de fer un fre de bike amb un rendiment que en condicions extremes de XC tingui un rendiment eficient i per tant estable, que no,  no el té, en cap cas, mtb, mtb, mtb.


El criteri d'acabats són, això sí, tenen en aquest aspecte el millor producte.


Cal tenir clar que,  tenir capacitats interessants per treballar en CNC no implica que el producte que fas funcioni, els frens Hope van, no van molt bé, van.


Els llums Hope van, no van molt bé, cal veure què passa amb les rodes, però aniran, no aniran molt bé.


Per què? perquè fer-ho bé és un art, i si treballes bé el CNC, ja tens el teu punt fort, així que millor fas això, no un altra cosa feta amb CNC.


Et pot sortir bé, no dic que no, però costa quan parles de que el fre baixant no fatigui, i  comprar un producte,  els frens Hope de 400 euros, decidir-se per ells, si saps que no van com han d'anar, que no van malament, però pel que fa referència a rendiment cal que frenin sempre bé, i aquest no és el cas.

MTB, MTB, MTB.

Tindrem paciència i esperarem a que frenin, i aquest instant serà interessant, perquè són "els frens amb els acabats més atractius", funcionals no, perquè des del 2004 que no hi ha manera de que tot el producte sigui funcional. Però els seguirem a curta distància, i tant, perquè és una marca que m'agrada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada