Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimarts, d’octubre 11, 2011

Roc d'Azur 2011: Entre bikers, el patiment més extrem és menor.


Perquè escalar les parets del Roc amb rígida i Single Speed té un punt de patiment que el podem classificar a la categoria més radical inexistent avui, no demà, de les curses més dures de llarga distància, i tant que sí.

MTB, MTB, MTB.

Què dur que va ser, oi Betty?

Una nova etapa per a ella, vaig escoltar mentre patia de valent, "mare meva, ara sí que t'entenc, això sí que és exigència", mtb, mtb, mtb.

2 comentaris:

  1. Sou uns valents !!!! quantes SS hi havien a part de les vostres? com deia l'humorista "una o ninguna?"

    ResponElimina
  2. Al Roc Marathon a part de les nostres en vaig visualitzar tres, uns Sobre 26" amb un 32/16, 100% rígida, quadre de cromo, forquilla de titani, que va quedar sortint mitja hora després dels primers 350 elits, el 250 absolut!!!, com sona amb SS, i rígid va passar a 100 elits. L'any que ve podrà sortir sense preocupar-se de si té o no la inscripció.

    Aquest ha de ser el camí a seguir.

    La segona i la tercera, dues Niners, una de cromo, i una de carboni, no recordo si rígides o no.

    Al Roc d'Azur, una segona Sobre, crec recordar semi rígida, i una Trek 69 amb la DUC32, la de color coure, per a mi la Single Speed més carismàtica, i cap més, que jo recordi.

    MTB, MTB, MTB.

    De 19.000 bikes, no són moltes Single Speed, és veritat, així que no veig pel proper any la creació d'una classificació Single Speed al Roc Marathon.

    ResponElimina