Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, d’octubre 01, 2011

Rodant per casa.

Avui dia de rodar amb els pirates Assos d'estiu, no vull rodar-hi el dijous de nou en nou, dit i fet i he de dir que un cop ja he superat el tràmit de rodar-hi, avui feia calor per a sortir equipat de tardor, però tocava.


Una darrera sortida amb dues pujades intenses, la primera de Caldetes, passant per la colònia Andersen, El Remei, i Coll de Pollastre, la segona des de Torrentbò fins la pujada del Montalt, aquesta darrera entre torres, un recorregut ja clàssic per a mi quan sóc a les prèvies d'una fita important.


L'equipament,  de tardor, Sidi Dragon negres, mitjons Sock Guy, guants Specialized, gorra Campagnolo, mallot de màniga llarga Sportful, mallot Assos pirata d'estiu, sense tèrmica, si hagués rodat amb la tèrmica hauria quedat socarrimat, però socarrimat, i tant.


Som a les prèvies del Roc d'Azur 2011, no és una fita més, fa deu anys poder participar al Roc d'Azur era un somni, avui i des de ja fa sis anys ja és una realitat, un somni més,  portat a la realitat.


No he pedalat al matí, tocava dia "històric", amb un geni com el meu germà cada "x" mesos tenim jornada de les grans, com aquest matí. Posar pobles al món sempre és una magnífica sensació.


Eines, les de sempre, sense esprai d'escuma, aigua, 750 ml. menjar, cap, llums, Sigma darrera, Sigma, Powerled davanter.


He sortit de dia, he arribat fosquejant, no de nit.


MTB, MTB, MTB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada