Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dissabte, de novembre 23, 2013

Tocant l'espai

Avui la sortida com la darrera, memorable.


Quasi quatre hores de Single Speed, fa que les pensades siguin força denses, certament, certament. 


Perquè els Destructors de Murs ens han fet veure al meu Drac i a mi que les Fades de la foscor han acabat amb el cavallers de la llum, és per a mi un misteri, vides esperant coincidir.
I ara  de sobte els Destructors de Murs amb les seves gegantines pedres de granit marquen aquest estadi?


És evident, és un miratge, deixem passar dies, i de ben segur tornaran a ser protagonistes del Blog, segur, segur, he pensat mentre pedalava, sé que aquest pensament ja el tenia fa uns dies, però les falgueres màgiques del Montalt fan la seva feina, i no ho recordo clarament. 


Avui la sortida pel fet de ser de dia no ha anat agafat de la mà de cap ensurt, no sé massa bé perquè faig aquest comentari, però baixant cap a Caldetes per un tram en zic zac de corriol molt malmès per les pluges avui no he patit gens. 


Als darrers quilòmetres escalant direcció al Montalt des de la riera de Caldetes els bassons es feien sentir, res important, sí remarcable. 

Avui he coincidit amb un quants bikers, equipats d'hivern, normal perquè ls sensació de fred era important.


Al Santuari del Corredor he aprofitat per aturar-me uns vint minuts a fer un cafè gaudint de l'arribada puntual del sol, descansant al costat de la Vicious, prenent el cafè amb aquella escalfor, el pensament a volat molt, i de forma contundent. Vull dir sobre temes concrets i amb determinació clara sobre aquests. 


Ara passades les hores, no ho veig així, ho veig més com un paisatge de molta calma que no pas com ha anat realment. 


Pensant des de casa en la sortida d'avui, la sensació és d'haver passat moltes hores fora de casa, és pel fet d'haver gaudit tant, i dins de la limitació del temps, quatre hores han donat prou de si. 


L'equipament, avui la Fusion sí ha tapat les bosses de la Pearl Izumi, pel fet d'anar poc carregades, tota la resta de l'equipament a funcionat s la perfecció, inclús els guants Gore. He de millorar la definició de la franja d'utilització d'aquest equipament d'hivern, límit per sota, 5°C, per sota d'aquí patiré. Però pel que fa a avui, que bé no passar fred, OMG, OMG, OMG. 


Demà el pronòstic de la sensació de fred és de 7°C al Maresme i Vallès Oriental, bé està per sobre de 5°C, hi ha possibilitats d'aventura. 


La bike avui, un cop he baixat a 20 psi l'Ardent, de 10/10. Darrerament frena poc, no sé el motiu. 


El conjunt impecable, va molt bé la Vicious molt. Molta seguretat entre corriols. 

Ara cada cop que passo per certes masies el cap em dóna moltes voltes, moltes. 

Les darreres pensades a dalt de la bike han sigut model de prudència, veurem, veurem. 

Dies de molt de MTB, des del Mirador del Drac de SV, 

1 comentari:

  1. Great to see that you are getting out there and enjoying the cold!

    ResponElimina