Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 13, 2013

Després del Gran Vol d'Austràlia

Després de la crònica de la Bec, restar aturat pel què fa a intervencions al Blog, em fa reflexionar molt, la seva aportació és a casa motiu de molt bones sensacions, i aquestes ens porten a visualitzar diferents preses de decisions pel què fa a aportacions al Blog, tant per nombre com per tipus.

Que fa dos dies que la Wembo 2013 exposada per la Bec és el pilar del Blog té tot el seu sentit, de sentits n'hi ha molts i diversos, sí, que sigui així està dins d'aquest grup de sentits tan diferents.

Arenys de Mar. 
La porta a noves intervencions és oberta, la porta oberta d'Austràlia però és molt gran. 

Montseny Trinxa dissabte. 
Dit això, si bé les bikes són l'eix entre d'altres pocs, les dues bikes Single Speed, la millora de les seves prestacions, motivades aquestes per l'experiència de Canberra, també ho és què després,  passats els dies no hem fet caminar cap de les propostes, però és que ni una, ni el Belt Drive de la Longtboard, ni les rodes i frens de la The Motivator.

Directes cap el poble del Montseny. . 
El perquè no deixem de mirar-ho, però tampoc deixem de deixar-ho aturat té la seva curiositat, vist després de passar dies i dies mirant, ahir mateix vaig fer un repàs de les propostes, ja no de les fetes al seu dia al Blog, si no de components encara més evolucionats, el criteri de selecció vull dir, per finalment traduir-se en compra d'equipaments de bike, com? sí, sí, Pearl izumi un dels dos protagonistes, el segon, o primer ja queda per quan el portem mentre pedalem, que serà el moment de ser presentat a The Great Escape MTB.

Jo les compres d'equipament d'estiu les faig ara, i les d'hivern a la primavera-estiu. No totes, n'hi ha de principals que venen a l'estació en curs, però en la seva majoria van a des temps de l'estació .I de fet aquestes, les arribades d'equipaments van molt lligades a l'experiència dels equipaments utilitzats acabada l'estació, per posar un exemple, la Fusion AS de Gore, ha funcionat molt bé, és la meva jaqueta número u, però he de fer venir la propera amb algunes petites millores respecte a aquesta, mínimes, i mentre no tinc la possibilitat que la possible nova jaqueta presenti aquestes millores, de mentre la Fusion d'ara serà la jaqueta d'hivern, ara per ara cap més. I tots els equipaments venen seguint aquest criteri, sense anar més lluny les meves Elite de Pearl Izumi, ho són en plural, perquè amb menys de tres no puc sortir cada dia,  i perquè la primera va funcionar bé.

Ara.
Fem un cafè?

Garolera. 
I mentre vaig preparant la crònica de les darreres sortides. 

Dies de molt Single Speed. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada