Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dimecres, de novembre 20, 2013

El Drac ja és al Mirador

Perquè ahir en arribar de pedalar pel Montalt la Vicious va passar per la suau cortina d'aigua de rigor, no en faig mai una de més, sí una de menys. Acer i aigua no és un bon mix, però una sua cortina permet deixar la The Motivator perfecte per a la propera aventura. Això un secat amb draps de la mare, i una neteja i oliat acurat de la cadena.

També va quedar en càrrega la bateria del Powerled que va ser el motor del Vol d'ahir, i que no vaig esmentar. 

Avui de bon matí.
De sortir avui, que no ho sé, la baixada de 6°C d'aquest matí marca el no ho sé, portaré també el Karma al casc, perquè ahir m'hauria anat molt bé entre els corriols entregirats del Montalt, però vaig pensar encara en clau rodadora SV-Blanes. Cal pensar que feia mesos que no escalava per darrera de casa.

Els corriols propers a casa no són transitats per bikers, tampoc per caminaires, i de fet ahir després de mesos de no passar-hi estaven molt bruts de vegetació, de res més, les neteges fetes per en Bob els mantenen impecables, de fet no cal fer gaires passades per tenir-ho net. Les neteges més importants les vaig fer corrent entre torres cap al 2006 crec recordar, i ara amb una sortida amb bossa cada dos-tres anys ja ho deixa tot perfecte. Aquest any no tocarà, sí al 2014 cap a l'octubre, no abans. De fet també ho puc deixar pel 2015 i no passarà res. 

El fred marca la pauta. 
Avui una arrancada lenta de mati, no diré aquest cop, de matinada, si bé he obert els ulls cap a les sis tocades, els he tornat a tancar seguidament. 

Molt fred al Vallès Oriental, mai massa, però fred, certament. En Josep rodava aquesta matinada amb la seva Inbred Single Speed proper a Granollers,  veurem quan esmorzem quines sensacions té després d'aquesta pausa de bike motivada per les pluges dels darrers dies. 

Ara a preparar-nos per acabar de polir la Nau Insígnia, els darrers detalls d'aquesta. 

Són dies de molt Single Speed, de fet és el motor ara per ara de tot plegat, amb algunes coses més, certament, certament.

Sonen els tambors que anuncien que tindrem Vols de Drac, que els tenim a tocar, cal esperar que sí, cal pensar que serà així. 

MTB, MTB, MTB. 

De fet em costa recordar res concret de la sortida d'ahir, les falgueres han fet la seva feina, no tenen les de SV la força de les d'Olzinelles però com elles fan bé la seva tasca, i no recordo els detalls, mtb, mtb, mtb. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada