Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

diumenge, de novembre 17, 2013

Els motius

Sobre els canvis de la portada del Blog, vull dir la imatge de The Great Escape MTB. Durant el temps que el Blog té de vida, tres són les portades protagonistes d'aquest.

La primera imatge la de l'etapa més nombrosa pel què fa a contribuïdors del Blog, crec recordar que catorze, la segona etapa en la mateixa línia d'ara del Blog en nombre de contribuïdors, i  la tercera, a on passats els anys, OMG, anys, si bé el nombre de contribuïdors es manté, és veritat,  l'origen però de cada un d'ells ha canviat substancialment.

Ara Irlanda, disculpeu si no anomeno quina, per a mi, per ser conseqüent, hi ha una Irlanda, o dues,  independent, independents, dels irlandesos i prou, també Anglaterra amb en Javi, sí, sí, amb en Javi, i tant que sí, Austràlia, amb la Bec, Catalunya amb en Miki, South Carolina amb en Xavi, i nosaltres dos amb tots els paisos del planeta, formem aquesta carta de The Great Escape MTB.

La primera imatge, de la primera etapa del Blog evocava l'esperit del Blog de les persones que la representaven, com ara, era una etapa de MTB, sense fronteres a aquest a on érem un grup d'irreductibles bikers, no gals, i a on a diferència d'aquests darrers no teníem por que el cel ens caigués a sobre, en cap cas, en cap cas. Va ser una gran etapa, i la imatge en qüestió miraré de cercar-la, i d'incorporar-la a aquesta intervenció, tot i que no és important. La segona etapa, és Finale, Finale, Finale, i la imatge així o reflexava, una sola persona en aquesta ocasió, la Betty, ella sola, sí, sí.

Va ser un canvi pel Blog, un gran canvi, que va venir quan havia de venir, pel fet que de la marxa del foro mtb, per la prohibició d'expressar-nos en la nostra llengua, va provocar la marxa de lagranevasio del foro, no perquè m'expresses en català, ho feia voluntàriament en castellà, si no per la imposició de no poder fer-ho en català.  

Aquesta marxa va portar la migració de disset  bikers, primer a un tram,  primer tram BTT, després en menor quantia a The Great Escape MTB, i un cop a aquest nou entorn, després de la tempesta, la tranquil·litat per a tots, per a tots certament, certament.

Van ser aquests dies de moltes aventures de MTB. i tant que sí, i tant que sí, envoltats de tempestes, intenses, sí, molt, i a on en ser a dins d'aquestes, ara després d'anys s'ha transformat en la que ha de ser la nova Nau Insígnia, motor d'Irlanda, a Kilfinane, SSWC2011, de França, a Floressas, SSEC2012, d'Italia a  Finale, al mundial 24 Hores SOLO de la WEMBO 2012, també a Massa, SSIT2013, i a Finale fa uns mesos, 24 Hores SOLO 2013, també  mesos abans a Sant Gregori amb la SSWC2013, i tant que sí, i tant que sí, pilar principal aquesta, de la Nau Insígnia, motor del Vol definitiu dels genets de Drac,  també de Cogne i tant que sí, a la SSWC2013, i finalment del Vol d'Austràlia, Mundial 24 Hores SOLO a la WEMBO 2013, i que com a Irlanda, ni el primer ni el darrer, perquè tots són abans de l'arribada de la Nau Insígnia, i per tant són tots portes del què està per venir, certament, certament.

Avui des de SV.
Del Nord del Vell Continent escoltava fa pocs dies, en veu de la Betty,  que si ens volem veure abans,  fem, i crec que satisfarem aquesta proposta amb escreix, portem mesos treballant per abraçar-vos a tots els bikers Single Speed del planeta, amb més estimació encara que a la SSEC 2013, molta més de poder ser, i us ho puc ben assegurar, podrà ser,  podem, i tant que podem,  i ho farem, perquè us enyorem a tots i cada un de vosaltres.

Des de la SSWC 2011 a la SSWC 2013, hem cercat l'oportunitat de poder donar-nos, donar-vos el què tenim dins nostre, com ho és compartir amb tots vosaltres el frisar del vent entre els genets i els Dracs del Baix Montseny, de compartir l'essència dels colors de les nostres fagedes en remoure les seves fulles caigudes amb el pas del Vol dels nostres Dracs, i a on únicament un pensament des de la SSEC del 2013 tenim posat entre la mirada del meu Drac i el seu genet, en Bob, una mirada intensa, brillant, plena de llum, a on ser entre bikers Single Speed té la seva raó de ser, ho escric i penso en Cogne, OMG, OMG, OMG.

Una darrera explosió de dimensions interplanetàries ha fet acte de presència, el Vol a Austràlia ha obert la porta del món a aquest Drac negre, a aquest genet blanc, d'ulls foscos els dos, a aquest espai de creadors entre entorns de conqueridors que ens ha portat a construir la que ha de ser la Nau Insígnia, la que ha de permetre portar a terme el nostre somni, i per tant ha de ser pilar de l'arribada de tots els bikers Single Speed del planeta a aquest país diminut en dimensions, enorme en capacitat de compartir.

Quan la música sona bé, fem.
La tercera imatge la d'ara, a on La Bec i la Betty en són les protagonistes,  és la porta d'entrada a aquest nou tram, la de l'arribada,  de ser, de la Nau Insígnia a The Great Escape MTB també. Nau que aplegarà a tots i cada un dels Dracs, i evidentment a tots i cada un dels seus genets, i  a tots i cada un dels bikers Single Speed del planeta, OMG, OMG, OMG, de ser, de ser.

Genet de Drac, Bec. 
Clar que yes.

Genet de Drac, Betty. 
Ara mentre remem decididament, tot roda pausadament, entre la presència constant de les Fades de la nit, entre els cavallers de llum, veient sempre els espais tancats on reposen els Destructors de Murs, al costat, des del Mirador del Drac les ventades de les ales del meu Drac, mentre em mira, mentre sense fer-ho, em repta, m'indica que som a les portes de l'arribada de la Nau Insígnia.

Jo no en dubto, però escric, de ser, de ser, OMG, OMG, OMG.

Són les sis tocades, plou, anem a veure què em diu el meu Drac, mtb, mtb, mtb.

Oh Yeaaaaaaaah.

1 comentari:

  1. I'm honoured to be part of the blog and am very excited about where it is all leading.

    There is no doubting that your week here in Australia had a profound effect on all concerned.

    Clar que yes!

    ResponElimina