Exciting times.


The ideas, thoughts and actions in life are just like riding Skyline at Storm-Lo: find the flow and enjoy the ride!

SingleSpyder.

dijous, de novembre 21, 2013

Una tardor diferent

Molt diferent, a on els petits canvis marquen les gran diferències.

Estem molt aturats pel què fa a enfilar-nos a les bikes. 


El motiu és clar, la bajxada de temperatures. Ja veníem d'uns dies de pluja, però ara tot i ser dies de sol, el fred ens està frenant, de fet no és exactament així, ens frena la coseqüència que va tenir l'any passat ser a dalt de la bike a aquestes dates, els refredats, que de ben segur no els evitarem, segur que no, però en tot cas el fet és que fem el mínim, i fins i tot menys. 

Porta del darrera de casa, totes tancades.
Bé, de mentre tenim tancada la porta a sortir a pedalar, estic pensant en el proper tram, i aquest em té captivat, certament. 

Storm-Lo 2013.
El vídeo de la Chameleon de Santa Cruz, per a mi el pilar del 2012-2013 pel què fa a concepte de passar-ho bé a dalt de la bike. El tinc al cap, ara sí, ara també, les imatges des de fa mesos, de fet ja va ser protagonista del Blog, i ara després de Canberra el torno ha tenir molt present. 

120 mm. o en el seu defecte si és 29er. 80 mm. Hauria de parlar de les 27,5, és veritat, però no és a on sóc jo, entre les magnífiques 29er. i les contrastades 26. 

Hi ha un punt, o dos, que em frenen molt conceptualment, els colls cònics, i els eixos de 15 mm. que entenc el perquè però no coincideixo en la necessitat, i ara pipes i colls tots cònics, i eixos tots de 15 mm. I mira que els eixos de 15 mm. no pesen res, i a més posen punt i final a haver de verificar les febles tanques de 9 mm. Però és veritat que tot i així no ho veig. 

I ja no parlo de la pipa cònica, més rígida que la de fins ara, però com l'eix, perquè volem tanta rigidesa a mi em costa de veure. 

El vídeo, torno al vídeo de la Chameleon, gran aportació de Santa Cruz, no per la Chameleon, que també, si no pel què transmet, mtb, mtb, mtb, bones estones de MTB. I en el nostre cas repetir el tram darrers trams Single Speed, ara de ser a dalt de la Nau Insígnia. 

Dies de Single Speed des del Mirador del Drac de SV. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada